۱۵۲۸۲۴۳
۷۷۶
۷۷۶
پ

روایت فارس از حضور عوامل اسرائیل پس از حمله به شهرک چمران

به‌نوشته‌ی خبرگزاری فارس، پس از حمله شب اول به شهرک شهید چمران، افرادی از سوی رژیم صهیونیستی در محل حادثه حاضر شدند و شهادت دکتر منصور عسکری، دانشمند هسته‌ای کشورمان را تأیید کردند.

به‌نوشته‌ی خبرگزاری فارس، پس از حمله شب اول به شهرک شهید چمران، افرادی از سوی رژیم صهیونیستی در محل حادثه حاضر شدند و شهادت دکتر منصور عسکری، دانشمند هسته‌ای کشورمان را تأیید کردند.

2059116_142

دکتر منصور عسکری، عضو هیئت علمی دانشگاه جامع امام حسین(ع)، از چهره‌های باسابقه و کلیدی در صنعت هسته‌ای ایران و از همکاران نزدیک شهید محسن فخری‌زاده بود. او به همراه خانواده‌اش، در حمله‌ای که ۲۳ خردادماه در اطراف تهران رخ داد، به شهادت رسید.

photo_2025-07-13_07-46-35

اگرچه منابع رسمی تاکنون جزئیات بیشتری منتشر نکرده‌اند، اما حضور مستقیم عوامل رژیم صهیونیستی در صحنه‌ی حمله آن‌گونه که فارس مدعی شده  می‌تواند نشانه‌ای نگران‌کننده از تشدید عملیات ترورهای هدفمند علیه نخبگان علمی کشور باشد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج