۱۵۲۹۷۲۷
۱۱۳۶
۱۱۳۶
پ

عامل تیراندازی شهرری زمین‌گیر شد

عامل تیراندازی خیابان دیلمان ری با دستور فرمانده انتظامی ری در عملیاتی ضربتی در شمال کشور دستگیر و سلاح گرم از وی کشف شد.

مهر: عامل تیراندازی و شرارت در خیابان دیلمان ری، بعد از ظهر جمعه، با دستور سرهنگ حسین مافی، فرمانده انتظامی ری، طی عملیاتی ضربتی در یکی از استان‌های شمالی کشور توسط مأموران پلیس اطلاعات ری دستگیر شد.

عامل تیراندازی در خیابان دیلمان شهرری با ضرب گلوله پلیس دستگیر شد.

در این عملیات موفق، متهم با ضرب گلوله پلیس زمین‌گیر شده و از وی یک قبضه سلاح کلت کمری کشف و ضبط گردید.

فرمانده انتظامی ری ضمن قدردانی از تلاش‌های پلیس اطلاعات، از برخورد قاطعانه با مخلان نظم و امنیت خبر داد و تأکید کرد که اینگونه اقدامات مجرمانه با قدرت و جدیت تمام برخورد خواهد شد.

11

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج