۱۵۳۰۱۹۰
۵۰۵
۵۰۵
پ

توصیه ویژه وزیر خارجه آمریکا به محمد جولانی

مارکو روبیو وزیر خارجه ایالات متحده در اظهاراتی از مقام‌های سوریه خواست تا به درگیری‌ها در جنوب این کشور پایان دهند و تاکید کرد که کشتار بی‌گناهان در این منطقه همچنان ادامه دارد.

ایرنا: مارکو روبیو وزیر خارجه ایالات متحده در اظهاراتی از مقام‌های سوریه خواست تا به درگیری‌ها در جنوب این کشور پایان دهند و تاکید کرد که کشتار بی‌گناهان در این منطقه همچنان ادامه دارد.

6249560

روبیو در پیامی در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: ایالات متحده در سه روز گذشته در کنار (رژیم) اسرائیل، اردن و مقام‌های دمشق به طور جدی درگیر تحولات وحشتناک و خطرناک در جنوب سوریه بوده است.

وی همچنین گفت که اگر دمشق خواهان دستیابی به سوریه‌ای متحد، فراگیر و عاری از نفوذ داعش است باید فوراً به تجاوز و کشتار غیرنظامیان در جنوب این کشور پایان دهد.

روبیو در ادامه خواستار استفاده دمشق از نیروهای امنیتی خود برای جلوگیری از ورود داعش به جنوب سوریه و جلوگیری از قتل عام ساکنان این منطقه توسط این نیروهای خشن شد.

وزیر خارجه آمریکا با تاکید بر ضرورت توقف درگیری‌ها در جنوب سوریه، خواستار مجازات عاملان جنایات اخیر شد و تصریح کرد: مقام‌های دمشق باید هر کسی را که مرتکب جنایت شده است از جمله نیروهای دولتی را پاسخگو کرده و به عدالت بسپارند.

یک رسانه عبری پیش تر از تلاش عناصر داعش برای نفوذ به استان دروزی‌نشین سویدا در جنوب سوریه در پوشش نیروهای قبایل عرب این کشور خبر داد.

این اتفاق جنجالی، همزمان با حملات رژیم صهیونیستی به سویدا به بهانه حمایت از دروزی‌ها صورت گرفته است.

همچنین ویدئوهایی روز شنبه در شبکه های اجتماعی منتشر شد که نشان می داد نیروهای وابسته به دولت جولانی به روش داعشی ها، آشکارا در حال سربریدن برخی از اسرا مقابل لنز دوربین هستند.

برخی منابع سوری روز شنبه گزارش دادند که دقایقی پس از اعلام آتش بس در استان سویدا، نیروهای جولانی این آتش بس را نقض کرده و به مردم غیرنظامی و خانه‌های آنها در این منطقه تعرض کردند.

عشایر عربی حامی جولانی می‌گویند تا زمانی که دولت موقت سوریه و نیروهای امنیتی زمام امور را در دست بگیرند، حاضر به خروج از سویدا نیستند.

این درحالی است که برخی منابع عربی می‌گویند پس از اعلام آتش بس، اکنون آرامش نسبی حاکم است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج