۱۵۳۱۷۶۲
۱ نظر
۱۰۶۶
۱ نظر
۱۰۶۶
پ

رایزنی سران فرانسه، آلمان و انگلیس درباره ایران

با گذشت ۱۱ روز از تهدید ضد ایرانی وزیر خارجه فرانسه برای توسل به مکانیسم ماشه، امانوئل مکرون می‌گوید که پاریس با شرکای خود درباره مسائل مهم، «هماهنگ» است.

خبرگزاری فارس: با گذشت ۱۱ روز از تهدید ضد ایرانی وزیر خارجه فرانسه برای توسل به مکانیسم ماشه، امانوئل ماکرون می‌گوید که پاریس با شرکای خود درباره مسائل مهم، «هماهنگ» است.

2011046_610

رئیس‌جمهور فرانسه از رایزنی‌های هماهنگ با سران آلمان و انگلیس و دیگر شرکای پاریس درباره «بحران‌های بزرگ» خبر داد.

در حالی که بیست و چهارم تیر وزیر خارجه فرانسه تهدید به کلید زدن مکانیسم ماشه علیه ایران کرده بود، ماکرون امروز گفت که با دو کشور اروپایی عضو برجام درباره ایران رایزنی کرده است.

او در ایکس (توئیتر سابق) نوشت: «ما با شرکای خود در مواجهه با بحران‌های بزرگ هماهنگ هستیم. من به تازگی با صدراعظم آلمان و نخست‌وزیر بریتانیا دیدار کردم تا در مورد وضعیت غزه، ایران و اوکراین گفت‌و‌گو کنیم.»

رئیس‌جمهور و دیگر مقامات فرانسه طی هفته‌های اخیر بارها علیه ایران سخن گفته‌اند در شرایطی که پاریس، برلین و لندن (تروئیکای اروپایی) به تعهدات برجامی خود پایبند نبوده‌اند.

ماکرون در پیام امروز خود مدعی شد: «ما مصمم هستیم که با اتحاد، انسجام و مسئولیت‌پذیری، صلح و امنیت را پیش ببریم.»

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    باز هم سيرك مداكره

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج