نوراژین  نی نی بان_استیکی بالا
۱۵۳۲۷۷۴
۴ نظر
۱۸۶۶
۴ نظر
۱۸۶۶
پ

عصبانیت شدید رسایی از استرداد لایحه فضای مجازی

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، نسبت به استراد لایحه مقابله با نشر اخبار خلاف واقع در فضای مجازی از سوی دولت انتقاد کرد.

برترین‌ها: نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، نسبت به استراد لایحه مقابله با نشر اخبار خلاف واقع در فضای مجازی از سوی دولت انتقاد کرد.

5273167

حجت‌الاسلام حمید رسایی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه ۸ مرداد ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود، گفت: قوه قضائیه، لایحه مقابله با نشر اخبار خلاف واقع در فضای مجازی را طبق الزام شورای عالی فضای مجازی و در راستای مطالبه افکار عمومی و تأکیدات رهبر انقلاب در دفاع از امنیت روانی جامعه، به دولت ارائه داد.

وی ادامه داد: دولت نیز با اعمال تغییراتی، این لایحه را با قید دو فوریت به مجلس ارسال کرد و مجلس نیز دو فوریت آن را تصویب کرد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امروز شنیدیم دولت پس از اعتراض برخی اطرافیان سیاسی خود، این لایحه را به بهانه حفظ انسجام ملی پس گرفت. دولت نمی‌تواند از ارسال لایحه قوه قضائیه ممانعت کند.

رسایی افزود: از سوی دیگر، رئیس جمهور نباید تا این حد نسبت به تصمیمات خود متزلزل باشد و با سر و صدای ۴ چهره سیاسی که اتفاقاً خودشان نسبت به نشر اخبار خلاف واقع در فضای مجازی اقدام می‌کنند، از لوایح عقب نشینی کند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: دولت باید مصلحت عمومی جامعه را بر همه امور ترجیح دهد و پاسخ دهد که آیا دولت موافق نشر اکاذیب است؟ اگر دولت به دنبال انسجام ملی است، باید مسئله برق، آب و عدم انجام تکالیف قانونی در پرداخت وام‌ها را حل کند.

پخش-نشدن-ویدئو

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    انقدر داد نزن

  • ناشناس

    با جند درصد رای رفتی مجلس اقای رسای

  • ناشناس

    چند درصدی ، لطفا ساکت

  • ناشناس

    متأسفانه دولت بسیار بسیار ضعیف و فشل هست . نه برنامه داره نه ایده داره ، نه قدرت داره ، نه ...... مملکت را به مسخره گرفته اند

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج