فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۴۶۰۳۹
۳۰۴
۳۰۴
پ

تجاوز دوباره اسرائیل به جنوب لبنان

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی شهرک میس الجبل را در جنوب لبنان بمباران کردند.

میزان: جنگنده‌های رژیم صهیونیستی شهرک میس الجبل را در جنوب لبنان بمباران کردند.

835158_420

ارتش اسرائیل اعلام کرد: به زودی به زیرساخت‌های نظامی متعلق به حزب‌الله در سراسر جنوب لبنان حمله خواهیم کرد.

این هشدار شامل ساکنان لبنان در میس الجبل، کفر تبنیت و دبین می‌شود.

ارتش رژیم صهیونسیتی همچنین افزود: بمباران اهداف نظامی حزب‌الله در جنوب لبنان را آغاز کرده‌ایم.

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی دقایقی پیش شهرک میس الجبل در جنوب لبنان را هدف حملات خود قرار دادند.

ارتش رژیم صهیونیستی طی بیانیه‌ای آغاز حملات خود به لبنان را تأیید کرده است.

مناطقی که ارتش صهیونیستی تهدید به حمله کرده بود، جزو مناطق مسکونی و در شهرک میس الجبل یک خانه هدف قرار گرفته است.

خبرنگار الجزیره اعلام کرد که جنگنده‌های اسرائیل خانه‌ای را در شهر میس الجبل، جنوب لبنان بمباران کردند.

 حملات هوایی اسرائیل شهر‌های کفر تبنیت، میس الجبل و دبین در جنوب لبنان را هدف قرار دادند.

 نخست وزیر لبنان نیز گفت: ما از جامعه بین‌المللی می‌خواهیم که حداکثر فشار را بر اسرائیل وارد کند تا فوراً حملات خود را متوقف کند.

طبق گزارش رادیو ارتش رژیم صهیونسیتی، نیروی هوایی انبار‌های سلاح حزب‌الله در جنوب لبنان را هدف قرار داد.

وزیر اطلاع رسانی لبنان گفت: دولت لبنان از شورای امنیت و کشور‌های حامی می‌خواهد که به اسرائیل فشار بیاورند تا حملات خود را متوقف کند.

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج