۱۵۴۷۳۶۴
۲ نظر
۱۳۰۴
۲ نظر
۱۳۰۴
پ

این شغل در بازار تهران دو برابر یک پزشک درآمد دارد

وقتی وارد بازار تهران می‌شوید، اولین چیزی که به چشم می‌آید گاری‌های چهارچرخی هستند که کارگران با آن‌ها بار جابه‌جا می‌کنند.

خبرگزاری فارس: وقتی وارد بازار تهران می‌شوید، اولین چیزی که به چشم می‌آید گاری‌های چهارچرخی هستند که کارگران با آن‌ها بار جابه‌جا می‌کنند.

در این محدوده، به‌دلیل باریک بودن کوچه‌ها، خودرو امکان ورود ندارد و بیشتر مغازه‌ها برای انتقال کالا به این گاری‌ها نیاز دارند.

photo_2025-09-23_12-21-24

مسعود، یکی از همین گاری‌چی‌ها، می‌گوید: در هر راسته بازار حدود ۲۰ نفر گاری‌چی فعالیت می‌کنند و هرکدام روزانه ۷ الی ۸ مسیر بار جابه‌جایی بار دارند.

متوسط دریافتی هر مسیر حدود ۵۰۰ هزار تومان است و در ماه چیزی بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ میلیون تومان درآمد داریم.

 این رقم تقریبا ۲ برابر درآمد یک پزشک عمومی است که پس از ۱۸ تا ۱۹ سال تحصیل، نهایتا حدود ۶۰ میلیون تومان در ماه دریافت می‌کند.

جلوگیری از ریزش مو

با یک محصول طبیعی با تخفیف ویژه!

سفارش محصول

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

وب گردی

نظر کاربران

  • محمد

    گاری چی ها از ادم پولدار رزق میکنن ما از کجا رزق کنیم یا خدا

  • زهرا

    دورغه ما چرخی داریم هر روز گرسنه ایم

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج