۱۵۵۱۲۲۸
۳۶۷
۳۶۷
پ

بخشودگی دیرکرد جرایم رانندگی در هفته فراجا

رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به بخشودگی دو برابر شدن جرایم رانندگی در هفته فراجا، گفت: رانندگانی که به دلیل دیرکرد در پرداخت جرایم، مبلغ جریمه آنها به دو برابر افزایش پیدا کرده، در هفته فراجا (۱۱ تا ۱۷ مهرماه) می‌توانند تنها اصل مبالغ جرایم را پرداخت کنند.

ایرنا: رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به بخشودگی دو برابر شدن جرایم رانندگی در هفته فراجا، گفت: رانندگانی که به دلیل دیرکرد در پرداخت جرایم، مبلغ جریمه آنها به دو برابر افزایش پیدا کرده، در هفته فراجا (۱۱ تا ۱۷ مهرماه) می‌توانند تنها اصل مبالغ جرایم را پرداخت کنند.

171023580

سردار سید تیمور حسینی روز یکشنبه ضمن تبریک فرا رسیدن هفته فراجا به ارائه خدمات ویژه پلیس در این هفته اشاره کرد و افزود: ساعت کاری مراکز خدمات رسانی پلیس راهور (شامل مراکز شماره گذاری و تعویض پلاک) به مدت ۲ ساعت افزایش یافته و این مراکز تا ساعت ۱۶ آماده خدمت رسانی به مردم هستند.

وی همچنین در خصوص صدور گواهینامه موتورسیکلت نیز اظهار کرد: اکنون نوجوانان ذکور ۱۶ ساله در سراسر کشور می توانند با حضور در آموزشگاه های منتخب موتورسیکلت، نسبت به ثبت‌نام گواهینامه اقدام کنند.

سردار حسینی تصریح کرد: گواهینامه موتورسیکلت برای نوجوانان ۱۶ ساله، در دو نوع الف - م ۵۰ سی‌سی و الف - ۱ ۱۲۵سی‌سی پیش‌بینی شده است.

رییس پلیس راهور فراجا افزود: فرایند رسیدگی به شکایات و اعتراض مربوط به تخلفات رانندگی از طریق بستر مجازی نیز همزمان با هفته فراجا به صورت آزمایشی آغاز شده است.

هفته فراجا (فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران) ۱۱ تا ۱۷ مهر با هدف گرامیداشت خدمات نیروهای انتظامی با شعار «پلیس مقتدر ؛ مشارکت همگانی و جامعه امن» برگزار می شود.

 

 


 

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

وب گردی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج