طرز تهیه کوکوی کدو سبز؛ خوشمزه و مجلسی
امروز قصد داریم با کدو سبز یک غذای خوشمزه و عالی درست کنیم تا شاید بتوانیم نظر کسانی که کدو سبز دوست ندارند را جلب کنیم. کوکوی کدو سبز با طعم ملایم و لطیفی که دارد طعم متفاوت و خوشمزه ای را از کدو به شما می دهد که مطمئنیم از خوردن آن لذت خواهید برد.
همشهری آنلاین: کوکو کدو سبز با ترکیبی از کدوی سبز تازه، تخم مرغ های محلی و ادویه و سبزی های معطر به راحتی شما را به دنیای طعم های و عطرهای پاییز می برد و می توانید آن را به عنوان پیش غذا یا وعده اصلی سرو کنید. با ما همراه باشید.
مواد اولیه
کدو ۳ عدد
پودر سیر نصف قاشق چای خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
پودر پیاز نصف قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
آرد سوخاری ۱.۵ قاشق
تخم مرغ ۲ عدد
پیازچه ۱ عدد
جعفری کمتر از یک مشت
شوید تازه کمتر از یک مشت
طرز تهیه
ابتدا کدو را پوست بگیرید و رنده کنید. کدوی رنده شده را داخل ماهیتابه بدون رغن بریزید و اجازه دهید رطوبت آن کشیده شود. این کار حدود ۴ تا ۵ دقیقه زمان می برد.
کدوها را داخل یک کاسه شیشه ای بزرگ بریزید و اجازه دهید تا کاملا خنک شود.
بعد از خنک شدن پودر سیر، فلفل سیاه، پودر پیاز، نمک و آرد سوخاری را اضافه کنید.
بعد از مخلوط کردن مواد، تخم مرغ ها را اضافه کنید و خوب یکدست کنید.
ادامه پیازچه، شوید و جعفری تازه را هم خرد و اضافه و مخلوط کنید.
مایع کوکو را داخل روغن بریزید و سرخ کنید.
این کوکو را می توانید لای نان ساندویچی بگذارید و با خیارشور، گوجه و کاهو میل کنید.
ارسال نظر