۱۵۵۴۸۱۵
۴۲۶
۴۲۶
پ

زلنسکی هم ژنرال شد و برای پوتین خط و نشان کشید

زلنسکی با ورود پر سر و صدا به واشنگتن، این‌بار لفاظی علیه پوتین را به سطحی تازه رساند. او خواستار تسلیح فوری اوکراین با موشک‌های تاماهاوک آمریکایی شد.

ایسنا: زلنسکی با ورود پر سر و صدا به واشنگتن، این‌بار لفاظی علیه پوتین را به سطحی تازه رساند. او خواستار تسلیح فوری اوکراین با موشک‌های تاماهاوک آمریکایی شد.

5233173 (1)

رئیس‌جمهور اوکراین دقایقی پیش جهت دیدار با همتای آمریکایی خود وارد واشنگتن شد و در گفت‌وگویی کوتاه علیه رئیس‌جمهور روسیه سخن گفت.

«ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین جهت دیدار با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، شامگاه پنجشنبه وارد واشنگتن شد.

زلنسکی با انتشار ویدئویی از ورود خود به واشنگتن در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «امروز، من با نمایندگان شرکت‌های دفاعی، تولیدکنندگان سلاح‌های قدرتمندی که قطعا می‌توانند حفاظت ما را تقویت کنند، جلساتی دارم. ما همچنین در مورد تامین بیشتر سیستم‌های دفاع هوایی بحث خواهیم کرد و من با نمایندگان شرکت‌های انرژی آمریکایی دیداری خواهم داشت.»

رئیس‌جمهور اوکراین ادعا کرد: «اکنون، در حالی‌که روسیه علیه بخش انرژی ما شرط‌بندی می‌کند و روزانه حملاتی انجام می‌دهد، ما در تلاشیم تا از تاب‌آوری اوکراین اطمینان حاصل کنیم.»

وی افزود: «فردا، جلسه‌ای با رئیس‌جمهور ترامپ برنامه‌ریزی شده است و ما انتظار داریم که شتاب مهار تروریسم و جنگ که در خاورمیانه موفق شد، به پایان دادن به جنگ اوکراین کمک کند.»

ولودیمیر زلنسکی در لفاظی و ادعایی علیه «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه گفت: «پوتین مطمئنا شجاع‌تر از حماس یا هیچ تروریست دیگری نیست. زبان قدرت و عدالت ناگزیر علیه روسیه نیز موثر خواهد بود. ما از همین حالا می‌توانیم ببینیم که مسکو به محض شنیدن خبر موشک‌های تاماهاوک، برای از سرگیری گفت‌وگو عجله می‌کند.»

وی در پایان گفت: «هیچ جایگزینی جز صلح و امنیت تضمین‌شده قابل اعتماد وجود ندارد و محافظت از مردم در برابر حملات روسیه بسیار مهم است. از همه کسانی که کمک می‌کنند، تشکر می‌کنم!»

رسانه خبری «بلومبرگ» پیش از این گزارش داد: «رایزنی‌هایی در مورد همکاری‌های بالقوه بین واشنگتن و کی‌یف در جریان سفر زلنسکی به کاخ سفید که قرار است ۱۷ اکتبر انجام شود، انجام خواهد شد. این رایزنی‌ها حاکی از مذاکرات اولیه در مورد توافقی برای صادرات پهپادهای اوکراینی به ایالات متحده برای استفاده توسط نظامیان آمریکایی است.»

این رسانه آمریکایی افزود: «اوکراین برای ادامه جنگ خود به دنبال کمک ایالات متحده است و ولودیمیر زلنسکی در کاخ سفید با دونالد ترامپ دیدار خواهد کرد تا درباره دفاع هوایی، سلاح‌های دوربرد و کمک‌های فوری در زمینه انرژی گفت‌گو و رایزنی کنند. زلنسکی همچنین احتمال دارد ترامپ را متقاعد کند تا سلاح‌های جدیدتری در اختیار اوکراین قرار دهد.»

این درحالی است که طی روزهای گذشته، مقامات روسیه بارها صراحتا اعلام کرده‌اند که اگر آمریکا موشک‌های دوربرد به اوکراین تحویل دهد، درگیری‌ها به «وضعیت خشونت‌آمیزی کشیده خواهد شد و این به نفع هیچکس نیست».

موشک تاماهاوک با برد تا ۲۵۰۰ کیلومتر و کلاهک ۴۵۰ کیلوگرمی، به‌طور قابل‌توجهی از قابلیت‌های هر سیستم دوربردی که اوکراین از متحدان غربی دریافت کرده است، فراتر خواهد رفت.

 

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج