۱۵۶۸۹۰۲
۴۲۸
۴۲۸
پ

شلیک به همسر در تهران به‌دلیل آماده نبودن شام!

شب گذشته در تهران، مردی ۲۶ ساله به دلیل آن‌که همسر ۲۲ ساله‌اش که به‌تازگی زایمان کرده و در حال شیردهی به نوزاد بوده برای او شام آماده نکرده است، با اسلحه به بازوی وی شلیک کرد.

صابرین نیوز: شب گذشته در تهران، مردی ۲۶ ساله به دلیل آن‌که همسر ۲۲ ساله‌اش  که به‌تازگی زایمان کرده و در حال شیردهی به نوزاد بوده  برای او شام آماده نکرده است، با اسلحه به بازوی وی شلیک کرد.

به‌گفته پلیس، پس از اعلام گزارش حادثه، عوامل انتظامی در محل حاضر شده و متهم را بازداشت کردند. در جریان بازجویی، وی در پاسخ به پرسش مأموران درباره علت این اقدام، اظهار کرده است: «چون همسرم تا این وقت شب برای من شام درست نکرده بود.»

زن مجروح برای درمان به بیمارستان منتقل شده و حال عمومی او پایدار گزارش شده است. تحقیقات قضایی و پلیسی درباره این پرونده همچنان ادامه دارد.

file (3)

 

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج