۱۵۵۵۹۵۰
۱۹ نظر
۱۵۷۹۲
۱۹ نظر
۱۵۷۹۲
پ

سوپراستار سینما به اتهام تجاوز بازداشت شد!

مدتی قبل دختر جوانی با مراجعه به پلیس آگاهی تهران شکایت خود را از یک هنرپیشه معروف ثبت کرد. این دختر حدودا ۲۰ ساله در شکایت خود گفت:«من یک بازیگر تازه‌کار هستم و از مدت‌ها قبل هنرجوی بازیگری بودم. رویای هنرپیشگی در سر داشتم تا اینکه در یک پروژه کاری با آقای سوپر‌استار سینما و تلویزیون آشنا شدم.او به من وعده داد و گفت می‌تواند من را وارد پروژه کاری کند.چند شب بعد به بهانه اینکه من را تا مسیری برساند، سوار ماشینش شدم اما بعد از طی مسافتی، منحرف شد و هرچه به او التماس کردم پیاده‌ام کند، توجهی نکرد.بعد من را با اجبار به خانه‌اش برد و آنجا دست و پایم را بست و به من تجاوز کرد.»

هفت صبح:  مدتی قبل دختر جوانی با مراجعه به پلیس آگاهی تهران شکایت خود را از یک هنرپیشه معروف ثبت کرد. این دختر حدودا ۲۰ ساله در شکایت خود گفت:«من یک بازیگر تازه‌کار هستم و از مدت‌ها قبل هنرجوی بازیگری بودم. رویای هنرپیشگی در سر داشتم تا اینکه در یک پروژه کاری با آقای سوپر‌استار سینما و تلویزیون آشنا شدم.او به من وعده داد و گفت می‌تواند من را وارد پروژه کاری کند.چند شب بعد به بهانه اینکه من را تا مسیری برساند، سوار ماشینش شدم اما بعد از طی مسافتی، منحرف شد و هرچه به او التماس کردم پیاده‌ام کند، توجهی نکرد.بعد من را با اجبار به خانه‌اش برد و آنجا دست و پایم را بست و به من تجاوز کرد.»

35146

با ثبت این شکایت رسیدگی قضایی آغاز شد و پرونده به جهت رسیدگی به موضوع آدم‌ربایی به دادسرای جنایی تهران ارجاع و به جهت رسیدگی به اتهام تجاوز به دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.با تکمیل تحقیقات در مرحله دادسرا با توجه به اینکه متهم هنرپیشه معروف است، رسیدگی به اتهام آدم‌ربایی او در دادگاه فرهنگ و رسانه ادامه پیدا خواهد کرد.

روز گذشته متهم به همراه شاکی در جلسه تحقیقات دادگاه حاضر شدند و این جلسه به صورت غیرعلنی برگزار شد.در پایان جلسه قرار وثیقه آقای بازیگر به قرار بازداشت تبدیل شد که او به این تبدیل قرار اعتراض کرد.

رسیدگی به این موضوع در دادگاه ادامه دارد.

 

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    اسمش چیه؟ نون خ؟

  • ناشناس

    خاك بر سرش.
    كي بوده؟

  • ناشناس

    کی بوده همبن

  • ناشناس

    اسم

  • mas

    خوب این آقای سوپر استار کی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  • Mahsa

    خب بالاخره ک لو میره میگفتیدا

  • ناشناس

    چرا اسمش رو نمیگن

  • عزتی

    فساد سینما را فرا گرفته به خیلی ها تجاوز شده ولی تعدادی بخاطر کار و تعدادی بخاطر آبروی خود افشا نمی کنند

    پاسخ ها

    • ناشناس

      تجاوز یعنی چی خود بازیگرهای زن با میل خودشون رابطه برقرار می کنند این چه حرفی سینمای ایران کلا کثیف و بی بند و بار و هرزگی و بی شرفی چند تا شونو جمع کنن

  • ناشناس

    باید به سزای عملش برسه، فک میکنن چون معروفن هرکاری براشون مجازه! کیا شدن فرهنگ ساز!

  • فاطمه

    بعضی از این دخترها بخاطر اینکه نمیتونند تو فیلمه خوب بازی کنند حذف میشند این نقشه هارا برای کارگردان‌های سینما وتئاتر می‌ریزند که انتقام گرفته باشند چیزی که خودم دیدم

  • ابوالفضل

    اگر قانون مملکت درست باشه باید اعدام بشه با هیچ آقازاده ای تعارف نباید داشته باشی

  • ناشناس

    مثل قبلی ها با پول و پارتی میاد بیرون
    اینجا ایرانه داداش

  • ناشناس

    تا کی قراره سینمای ایران در ولنگاری باشه

  • ناشناس

    آقا شما یه کیلو پرتقال میخری میخوای ببری خونه‌کل ساختمان می‌فهمن. بعد تو یه آدم رو با اجبار ببری خونه میشه؟ جیغ و داد نمیکنه؟ دست و پا نمیزنه؟ البته خود این آقا هم دست از پا خطا کرده و آتو دست این خانم داده ولی اینکه مجبورت کنن و دست و پاتو ببندن حالت فیلم های مافیایی و گروگانگیری هست

    پاسخ ها

    • ناشناس

      شما به ذهنت نمیرسه خونه اینا با خونه های ما فرق میکنه مسکن مهر نیست که

  • ناشناس

    این رسمه تو سینما و تلویزیون که برای اینکه خانمها فیلم بازی کنن باید دم آقای کارگردان ویا بازیگر معروف و ببیند البته نو جاهای دیگه هم مثل امریکا وهند جاهای دیگه هم این برنامه ها هست

  • بب

    کسی به زور نمیتونه با کسی با کاری انجام بده به جز اینکه خودش هم بخواد

    پاسخ ها

    • ناشناس

      نادون

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج