۱۵۵۸۹۳۹
۵ نظر
۴۸۳۱
۵ نظر
۴۸۳۱
پ

جلسه محرمانه پزشکیان برای برکناری یک وزیر

برخی رسانه‌ها از تصمیم قطعی پزشکیان برای برکناری وزیر جهاد کشاورزی و مأموریت ویژه معاون اول رئیس‌جمهور برای انتخاب جانشین وی خبر می‌دهند.

همشهری آنلاین: برخی رسانه‌ها از تصمیم قطعی پزشکیان برای برکناری وزیر جهاد کشاورزی و مأموریت ویژه معاون اول رئیس‌جمهور برای انتخاب جانشین وی خبر می‌دهند.

5259850

در پی بازداشت چند مدیر ارشد در وزارت جهاد، «مسعود پزشکیان» با تشکیل جلسه‌ای فوری و محرمانه تصمیم نهایی خود را برای تغییرات در رأس این وزارتخانه اتخاذ کرده‌ است.

در این جلسه که با حضور تعدادی از نزدیکان رئیس‌جمهور برگزار شد، موضوع استعفا یا برکناری «غلامرضا نوری قزلجه» و همچنین بررسی گزینه‌های جایگزین در محور اصلی گفت‌وگوها قرار داشت.

منابع آگاه می‌گویند آشفتگی شدید بازار نهاده‌ها، نارضایتی فزاینده بدنه وزارتخانه و اعتراضات گسترده تولیدکنندگان کشاورزی در روزهای اخیر، باعث شد رئیس‌جمهور تصمیمی قاطع برای تغییر جدی در وزارت جهاد اتخاذ کند.

گزارش‌ها حاکی است رئیس‌جمهور به معاون اول خود مأموریت داده تا چند گزینه را از میان افراد پیشنهادی برای تصدی وزارت جهاد کشاورزی بررسی و معرفی کند.

«هاتف صالحی» فعال رسانه‌ای هم با انتشار پستی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «غلامرضا نوری قزلجه‌ بستان‌آبادی، رفتنی شد».

 

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    خداوکیلی نوری قزلجه نه تنها برکنار بلکه باید محاکمه بشه . سیاستهای صادراتی این فرد در بخش مواد غذایی سفره مردم رو بشدت خالی و اسفناک کرده . خدا ازش نگذره

  • ناشناس

    اون زنه ک تو فرودگاه اون گندرو زد باید برکنار بشه

  • ناشناس

    وزیر که نبود رییس مافیای برنج و احتکار بود

  • ناشناس

    واقعا خنثی ترین وزیر و گوش به فرمان صاحبان کالا و کارخانه داران وسرمایه داران برای گرانی کالا بدون هیچ حرکتی.

  • ناشناس

    پیشنهاد من دکتر پیشه ور هستش به رئیس جمهور بگویید

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج