۱۵۶۰۶۴۹
۲۸۳
۲۸۳
پ

بسته مرموز در پایگاه آمریکا دردسرساز شد!

رسانه های آمریکایی گزارش دادند که پس از تحویل یک بسته مشکوک به یک پایگاه نظامی در مریلند و باز کردن آن، چندین نظامی بیمار شده و به بیمارستان منتقل شدند.

ایرنا: رسانه های آمریکایی گزارش دادند که پس از تحویل یک بسته مشکوک به یک پایگاه نظامی در مریلند و باز کردن آن، چندین نظامی بیمار شده و به بیمارستان منتقل شدند.

172082854

به نقل از سی‌ان‌ان، در بیانیه‌ای از پایگاه مشترک اندروز که در نزدیکی واشنگتن دی‌سی واقع شده، آمده است که پس از «باز کردن یک بسته مشکوک توسط یک فرد»، ساختمانی در این پایگاه تخلیه شد.

این بیانیه افزود که چندین نفر به مرکز پزشکی مالکوم گروو در این پایگاه منتقل شده‌اند.

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: به عنوان یک اقدام احتیاطی، ساختمانی که بسته در آن باز شده بود و ساختمان متصل به آن تخلیه و اطراف آنها قرنطینه شد. نیروهای امدادی پایگاه مشترک اندروز به محل حادثه اعزام شدند. تحقیقات در حال حاضر ادامه دارد.

سی‌ان‌ان به نقل از دو منبع آگاه از تحقیقات اعلام کرد که این بسته حاوی یک پودر سفید ناشناخته بوده است.

این شبکه به نقل از یکی از منابع آگاه افزود، آزمایش میدانی اولیه تیم اعزامی هیچ مورد خطرناکی را شناسایی نکرد، اما تحقیقات همچنان ادامه دارد.

وب گردی

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج