شیوه پرداخت کالابرگ الکترونیک تغییر کرد
وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی گفت شیوه جدید کالابرگ از آذرماه و بر اساس انتخاب مردم اجرایی می شود.
ایرنا: وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی گفت شیوه جدید کالابرگ از آذرماه و بر اساس انتخاب مردم اجرایی می شود.

احمد میدری با ارایه گزارشی از اجرای طرح کالابرگ در سال های اخیر گفت در دولت چهاردهم تاکنون حدود ۴ نوبت کالا برگ الکترونیک بین مردم توزیع شده است که شیوه متفاوتی نسبت به گذشته داشت و به مردم منابعی اختصاص می یافت که می توانستند با مراجعه به فروشگاهها کالاهای مورد نیاز خودشان را از بین ۱۱ قلم کالای مورد نظر خریداری کنند.
وزیر تعاون با بیان اینکه تامین مالی مرحله پنجم کالابرگ انجام شده و جلسات مفصلی بین دولت و مجلس برای اجرای آن برگزار شده است، اظهار داشت: این شیوه، شیوه متفاوتی است که به مردم اجازه انتخاب می دهد که از بین دو شیوه یکی را انتخاب کنند که هنوز نهایی نشده است و به زودی با نهایی شدن آن از آذرماه اجرایی می شود.

میدری با بیان اینکه اعتبارات این طرح از ۱۵۰۰ همت به سه هزار میلیارد تومان افزایش یافته است؛ افزود: برای کالابرگ دو طرح وجود دارد؛ پیشنهاد ما این است که افراد همچون دفعات قبل مبلغ ۵۰۰ هزار تومان اعتبار را به ازای هر نفر را دریافت و از بین ۱۱ قلم کالای مورد نظر در فروشگاه ها خریداری کنند یا اینکه از ۱۲ هزار فروشگاه این کالاها را با قیمت مصوب با تخفیف حداقل ۲۰ درصد خریداری کنند.
وی افزود: این پیشنهادی است که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به وزارت جهاد کشاورزی ارائه کرده و در کمیته مشترکی که نمایندگان مجلس نیز در آن حضور خواهند داشت، این طرح نهایی خواهد شد.
نظر کاربران
دهک بندی هاتون اشتباهه
یطوری میگه همه 500 میگیرن یازده قلم هم میشه خرید چقدر زرنگه
حق انتخاب چی دلقک
مسخره کردن خودشون رو
خجالت بکشید فقط
برو دهک هاتو اول درست بچین
چقدر حق انتخاب داریم حالا چی بخریم
مانده رو نمیشه فهمید صندوق دار دروغ میگه نمیشه اعلام کنند به غیر نصب اپ نا امن پیامک کد رو فعال کن چیزی نمیشه اصلا خرید
پاسخ ها
دروغگو ها گفتن آبان مسخره کردن خودشان
اره دیگه ملت آبان هیچی نخورن تا آذر ماه واقعا که سیر از گرسنه خبر نداره
کسی فهمید چی میگه ؟