۱۵۶۶۹۸۱
۶ نظر
۳۸۰۵
۶ نظر
۳۸۰۵
پ

بابک زنجانی برای حسن روحانی آرزوی مرگ کرد!

«بابک زنجانی» که در دهه ۹۰ متهم به فساد اقتصادی شده و حاشیه‌هایش هنوز ادامه دارد، به اخبار و شایعات مطرح‌شده درباره موقعیت سیاسی حسن روحانی در آینده واکنش نشان داد.

همشهری آنلاین نوشت: «بابک زنجانی» که در دهه ۹۰ متهم به فساد اقتصادی شده و حاشیه‌هایش هنوز ادامه دارد، به اخبار و شایعات مطرح‌شده درباره موقعیت سیاسی حسن روحانی در آینده واکنش نشان داد.

5262120

بابک زنجانی در کانال تلگرامی خود نوشت:‌ ‌ایران‌زمین نیازمند نیروی جوان، باسواد و کارآمد است؛ نه دارندگان مدرک‌های تقلبی و بی‌پشتوانه.

او با انتشار تصویری از یک رسانه خارجی فارسی زبان درباره جایگاه سیاسی روحانی در آینده، با ذکر این جمله که این آرزو را با خود به گور خواهند برد، تهدید کرد: ‌ایران را از ناتوانی و مدیران بی‌صلاحیت پاک خواهیم کرد.

زنجانی در پایان پیام خود نوشت: هرگز ‌این پند را فراموش نکنیم اسلحه‌ای که در لحظه نبرد گیر کرد، بار دیگر را بر کمر بستید اما مستحق مرگ خواهید بود!

 

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    فکر کن یه فاسد رانتی اقتصادی هنوز بدهکار بلبل شده

  • ناشناس

    دم هر کی برج زنجانی رو زد گرم

  • ناشناس

    تخریب هدفمند روحانی ترس از آینده

  • ناشناس

    همونطور که به هاشمی حمله میشد الان به روحانی میشه نگران بعد اند

  • ناشناس

    همه پیر شدن می میرند دیگه آرزوی مرگ چی

  • ناشناس

    چه بلبل زبان

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج