۱۵۶۸۰۳۰
۷۴۰
۷۴۰
پ

پورمحمدی: در سال ۱۳۷۶ می‌توانستیم عراق را فتح کنیم!

مصطفی پورمحمدی معاون اطلاعات خارجی اسبق وزارت اطلاعات با اشاره به انتفاضه شعبانیه که منجر به سقوط دولت صدام در بخش وسیعی از عراق شد، می‌گوید: در سال ۱۳۷۶ می‌توانستیم عراق را فتح کنیم!

تابناک: مصطفی پورمحمدی معاون اطلاعات خارجی اسبق وزارت اطلاعات با اشاره به انتفاضه شعبانیه که منجر به سقوط دولت صدام در بخش وسیعی از عراق شد، می‌گوید: «در سال ۱۳۷۶ می‌توانستیم عراق را فتح کنیم! آمریکایی‌ها مانع سقوط صدام شدند... نیروهای همسو با ایران در حال انقلاب در عراق بودند ولی آمریکا به فریاد صدام رسید و اجازه دادند صدام معترضین را قتل‌عام کند...» صحبت‌های پورمحمدی را با این توضیح می‌بینید و می‌شنوید که مستندی درباره انتفاضه شعبانیه را در خبرهای مرتبط می‌توانید ببینید.

پخش-نشدن-ویدئو

بمب ضد لک 2026 لک های پوستی خود را درمان کنید پوستی بدون لک و شفاف هدیه ما به توست. همراه با تخفیف و هدیه ویژه

خرید محصول
دندانپزشکی تخصصی ایثار - ایمپلنت دندان دیجیتال

۲۵٪ تخفیف ایمپلنت دندان و خدمات دندانپزشکی

اقساطی بدون نیاز به چک و ضامن

ویزیت و مشاوره رایگان ←

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج