۱۵۶۸۸۸۷
۲۹۱
۲۹۱
پ

اسرائیل: با سوریه توافق نمی‌کنیم

گدعون ساعر گفت در شرایط کنونی با توجه به مطالبات جدید دمشق، امکان دستیابی به توافق دوجانبه بعید است.

ایسنا: گدعون ساعر گفت در شرایط کنونی با توجه به مطالبات جدید دمشق، امکان دستیابی به توافق دوجانبه بعید است.

63525705

«گدعون ساعر» وزیر خارجه رژیم اشغالگر اظهار کرد شکاف ها در روابط تل آویو و دمشق به دلیل مطالبات جدید سوری ها بیشتر شده است.

وی افزود: اکنون توافق ما با سوریه بعید است‌ و دستیابی به توافق دوجانبه در مقایسه با هفته های قبل، به شدت کاهش پیدا کرد. 

گدعون ساعر این ادعا را در حالی مطرح می کند که دولت موقت سوریه به ریاست جولانی با وجود تجاوزات مکرر رژیم صهیونیستی و تداوم اشغالگری در خاک سوریه، در صدد عادی سازی روابط بین دو طرف است.

 

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج