۱۵۷۷۴۷۰
۲۶ نظر
۹۸۴۰۱
۲۶ نظر
۹۸۴۰۱
پ

درخواست بازخواست از صداوسیما در پی اتفاقات اخیر

مهاجری گفت: در مواقع بحرانی است که صدا و سیما باید نقش آفرینی کند و شخصیت‌های محوری و معتدل و متعادل را بیاورد تا مردم را قانع کنند و با مردم حرف بزنند اما صدا و سیما هر آدمی که بداخلاق‌تر و عصبانی‌تر از او وجود نداشت را به تلویزیون آورد.

ایلنا: مهاجری گفت: در مواقع بحرانی است که صدا و سیما باید نقش آفرینی کند و شخصیت‌های محوری و معتدل و متعادل را بیاورد تا مردم را قانع کنند و با مردم حرف بزنند اما صدا و سیما هر آدمی که بداخلاق‌تر و عصبانی‌تر از او وجود نداشت را به تلویزیون آورد. در همان روز جمعه که آن اتفاقات افتاد، این باعث خشونت شد. حالا روزی که ان‌شاءالله این قضایا تمام شود و زنگ حساب برسد، باید صدا و سیما را در این باره بازخواست کرد.

6307230

محمد مهاجری فعال سیاسی اصولگرا، درباره قطع اینترنت و تاثیر آن بر کسب و کارها و از بین رفتن مرجعیت رسانه‌های داخلی به دنبال قطع اینترنت گفت: در اینکه دشمن ممکن است از هر وسیله ارتباطی برای ضربه زدن استفاده کند، تردیدی نیست اما اینکه به این بهانه همه چیز را تعطیل کنیم هم درست نیست؛ مانند این است که بگوییم دشمن از ماشین هم استفاده کرده تا به محل اغتشاش برسد بنابراین باید استفاده از خودرو را هم ممنوع کرد؛ این حرف غلطی است.

وی ادامه داد: اتفاقی که الان به دلیل قطع اینترنت افتاده این است که عملا تا مدتی مرجعیت رسانه‌ای به سمت ایران اینترنشنال و بی‌بی‌سی رفته بود البته بی‌بی‌سی کمی حرفه‌ای‌تر رفتار می‌کرد اما ایران‌اینترنشنال که کاملا در جهت اهداف اغتشاش عمل می‌کرد. وقتی رسانه‌های داخلی را به دلیل قطع اینترنت از اطلاع‌رسانی محروم می‌کنید، عملا آب به آسیاب آن طرف ریختن است.

این فعال سیاسی گفت: اینکه برخی می‌گویند که اگر اینستاگرام و تلگرام زودتر قطع می‌شد این اتفاقات نمی‌افتاد یا کمتر می‌افتاد، به نظرم آدرس غلط دادن است. در حالی که اگر اطلاع‌رسانی درست از طریق رسانه داخلی انجام می‌شد چه بسا روایتگری اول حوادث رسانه‌های داخلی بودند، همچنین نقص عملکرد صدا و سیما هم به عصبانیت بیشتر مردم منجر شد و نه تنها به آرامش مردم کمک نکرد شاید عصبانی‌تر هم کرد.

مهاجری گفت: در چنین مواقع بحرانی است که صدا و سیما باید نقش آفرینی کند و شخصیت‌های محوری و معتدل و متعادل را بیاورد تا مردم را قانع کنند و با مردم حرف بزنند اما صدا و سیما هر آدمی که بداخلاق‌تر و عصبانی‌تر از او وجود نداشت را به تلویزیون آورد. در همان روز جمعه که آن اتفاقات افتاد، این باعث خشونت شد. حالا روزی که ان‌شاءالله این قضایا تمام شود و زنگ حساب برسد، باید صدا و سیما را در این باره بازخواست کرد.

وی ادامه داد: قبول دارم که در شرایط بحران ممکن است برخی تصمیماتی که در صدا و سیما گرفته می‌شود، اموری باشد که از روی ناچاری اتخاذ شده است اما به نظر من سیاست مدون رسانه‌ای برای وضعیت بحران وجود ندارد و اگر الان جلوی آن را نگیریم، ممکن است چند وقت دیگر مجددا بحران دیگری به وجود بیاید و در این صورت نمی‌توانیم فضای رسانه را آنگونه که می‌خواهیم به اهداف حاکمیتی خودمان نزدیک کنیم.

این فعال سیاسی اصولگرا درباره اینکه برخی مدعی شده‌اند به دلیل جلوگیری از ارسال برخی تصاویر، عدم بازگشایی اینترنت یا محدودیت در دسترسی‌ها اتفاق افتاده است، گفت: آدم از ترس مرگ، خودکشی نمی‌کند اینکه فضای مجازی و رسانه را ببندیم هیچ کمکی به روایت درست نمی‌کند. من منکر این نیستم که ممکن است یک سری دروغ‌ها از طرف رسانه‌های خارجی منتشر شود یا تحت نفوذ ضدانقلاب اطلاعات غلطی را منتشر کنند اما این دلیل نمی‌شود که مجرای اطلاع‌رسانی درست را هم با این کار ببندیم. بنابراین فکر می‌کنم باز شدن فضای مجازی زیانش به مراتب کمتر از سود آن است.

مهاجری درباره آسیب دیدن کسب و کارها به دلیل قطع اینترنت بین‌الملل گفت: برخی‌ها فکر می‌کنند منظور از کسب و کارها این است که فقط فردی در اینستاگرام جنسی را می‌فروخته است اما در واقع وقتی فضای بین‌الملل بسته می‌شود، افرادی که تجارت می‌کنند با حمل و نقل بین‌المللی کار می‌کنند و چیزهای فراوانی نظیر آن و حتی حمل و نقل داخلی و تجارت داخلی هم ضربه فراوانی خورده است.

این فعال سیاسی اصولگرا گفت: من نمی‌دانم اعداد و ارقامی که درباره ضربه اقتصادی گفته می‌شود تا چه اندازه قرین به صحت است اما آنچه که مشخص است این است که اینقدر این داستان متواتر است که می‌توان فهمید که زیان‌های فراوانی وارد شده است و ادامه این داستان باعث می‌شود که نارضایتی ناشی از مسائل اقتصادی ناشی از قطعی اینترنت به نارضایتی‌های قبلی اضافه شود و خودش یک جرقه جدیدی را ایجاد کند.

 

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

نظر کاربران

  • ناشناس

    مردم از همتون متنفرن

  • ناشناس

    مردم که اصلا از تلوزیون راضی نیستن

  • ناشناس

    بسیار عالی،واقعا صداوسیما رسالت خودش رو فراموش و ابزار دست شده است،حتی خودی ها هم دیگر کانالهای تلوزیون ملی رو نگاه نمیکنند،وبه گفته استاد همیشه وضع رو بدتر و اوضاع رو وخیم تر میکنند

  • علی

    این مهاجری همین‌که ادعا می‌کند اصول‌گراست اولین و مهمترین و‌ اساسی‌ترین دروغ اوست. پس بقیه حرف‌هایش هم‌ دروغ است. او‌یک اصلاح‌طلب دوآتشه است

  • بیژن

    به نظرم این آدم یک منافق کامل هستش هر وقت مملکت داره ثبات پیدا میکنه این آقا بی منطق میاد نخود اش میشه

  • ناشناس

    صداوسیمای للکی

  • ناشناس

    این نیز بگذرد

  • رزمنده

    اقدامی که با توکل به خدا نباشد مقرون به شکست است

  • ناشناس

    خب سدا صیما را چه کسی باز خواست کند ؟

  • ناشناس

    ,مهاجری غیر از خودش کسی را قبول ندارد نشد در بیان حوادثی اظهار نظری از کسی را بپذیرد گمان می کند عقل اول وآخرین است جمع کن عمو

  • ناشناس

    خدایی این طرف انگار تو باغ نیست تو این شرایط که هزار گرگ دندان برای وطن تیز کردند انصافا امثال این آقا نفوذی هستند

  • ناشناس

    حرفتوشفاف بزن،یه دونه به نعل یه دونه به میخ که نمیشه.تورومی آوردن توبرنامه شون مشکل حل بود؟

  • محمد

    👍👍👍👍👍واقعیته

  • ایرانی

    بالاخره یکی پیدا شد حرف حق زد درد به شرفت.

  • هیچکس

    من خودم بیش از ده ساله تلوزیون نمی بینم

  • غلام احمد غفاری

    واقعا درست و دقیق فرمودند صداوسیما در مواقع بحران افراد منطقی و معتدل را دعوت نمیکند افرادی که‌ بیشتر وضعیت را متشنج میکند تقصیر رئیس صداوسیما است

  • کورش هزاریان

    کاملآ درسته ولی گوش شنوایی نیست

  • ناشناس

    سلام ، بنده با نظر ایشان درباره صدا و سیما موافق نیستم چون اصلا بجز تعداد انگشت شماری کسی نگاه برنامه های صدا و سیما نمی‌کند که بخواهند از آن تاثیر بگیرند.

    پاسخ ها

    • ناشناس

      اشتباهی منفی زدم

  • باران

    اینیستا گرام آتش بیار معرکه محل عصبانی کردن مردم است پس با ماشین مقایسه نکن تو چطور اصولگرایی که اصل فتنه را نمیبینی

    پاسخ ها

    • رضا

      اینها همانهایی هستند که باید باب میشان عمل کنی وگرنه مخالف هستند

  • م ر

    با نظرات ایشان موافقم صدا و سیما درست عمل نمیکند حتی ریس جمهور که دربین مردم در راهپیمایی بودن نشان نمی دهد یا پیام ایشان به ملت را نمی خواند این چطور سیاستی که از ریس جمهور ش هم حمایت نمی‌کند

  • ناشناس

    گندی که جناب پزشکیان به اقتصاد مملکت زد با حرفهای کارشناس حل نمیشه
    اقای مهاجری دسن پیش میگیرید که پس نیفتید
    بگو چرا بعد از اعتراض معیشتی مردم، به جای ارام کردن مردم،
    ارز ترجیحی رو حذف کرده بنزین به آتشاغتشاشات زدید؟
    این گند رو چطوری میشه جمع کرد؟

  • محمد قربانی 14ساله

    باید اینترنت را قطع کرد و آنتن ماهواره را شکست و اتوبوسی که نت با آن به تهران آمد را سوزاند والسلام

  • حمیدرضا

    من که راضی نیستم یک ریال مالیات که میدم در صدا و سیما هزینه بشه حرومتون باشه

  • ناشناس

    مگه آدم خوب و خوش قلبم دارین؟!!!؟😏

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج