چند نکته درباره شلوغکاری پزشکیان علیه صداوسیما
پزشکیان در واکنش به تذکر صداوسیما درباره تمام شدن وقت شبکه خبر۲ برای پخش زنده سخنان رئیس جمهوری در مراسم "بهره برداری از ۷۵۰ مگاوات انرژی خورشیدی" گفته است: شبکه خبر مهم نیست ما کار خودمان را میکنیم.
عصرایران_رضا غبیشاوی: پزشکیان در واکنش به تذکر صداوسیما درباره تمام شدن وقت شبکه خبر۲ برای پخش زنده سخنان رئیس جمهوری در مراسم "بهره برداری از ۷۵۰ مگاوات انرژی خورشیدی" گفته است: "شبکه خبر مهم نیست ما کار خودمان را میکنیم. شبکه خبر به جای آنکه حرفای بی ربط را بزند این حرفا را پخش کند تا مردم هم در جریان قرار بگیرند".

1- واقعا ناراحت کننده است. شبکه خبر که روزی با حضور شماری از مدیران و خبرنگاران زبده، جوان و علاقمند ، رسانه ای دیدنی و قابل استناد بود هم اکنون به جایی رسیده که رئیس جمهوری خود نیز درباره آن می گوید "مهم نیست".
سخن پزشکیان درباره صداوسیما، صحیح است. اینکه پزشکیان بعد از یک سال ریاست جمهوری به این نتیجه رسیده که "شبکه خبر مهم نیست و ما کار خودمان را می کنیم" اتفاق خوبی است. بسیاری 4 سال و 8 سال و سال ها می گذرد اما به این نتیجه نمی رسند.
صداوسیما دیگر نه مثل گذشته جایگاه قابل قبولی در اطلاع رسانی دارد نه اعتباری در میان مخاطبان دارد و نه بخش های مهمی از مردم، اعتمادی به صداوسیما دارند. صداوسیما به سازمان ورشکسته تبلیغات سیاسی تبدیل شده است.
اصولا اگر قرار بود صداوسیما و شبکه خبر مهم باشند نه پزشکیان در انتخابات انتخابات ریاست جمهوری پیروز می شد نه روایت های صداوسیما از سوی اکثریت مردم رد می شد.
پزشکیان باید در عمل این سخن خود را که "شبکه خبر مهم نیست ما کار خودمان را میکنیم" را اجرایی کند. شبکه تلویزیون اینترنتی ریاست جمهوری را راه اندازی کند؛ پخش زنده سخنرانی رئیس جمهوری و دیگر مقامات دولت در شبکه های اجتماعی پرمخاطب دیده شود و به دنبال پایان انحصار رادیو تلویزیون در صداوسیما باشد که نه حقوقی است و نه حرفه ای و نه به سود منافع کشور و مردم است و نه حتی به سود خود صداوسیما.
علاوه بر این، ریاست جمهوری و سایر وزارتخانه ها و بخش های دولت نیز باید به انحصار صداوسیما در دسترسی به مقامات و خبرها پایان دهند و راه را برای فعالیت سایر خبرنگاران و رسانه ها به ویژه خبرنگاران مستقل و معتبر و رسانه های حرفه ای بخش خصوصی باز کنند. شیفتگی به صداوسیما در بخش هایی از دولت باید پایان یابد.
2- صداوسیما برای سخنرانی پزشکیان که رئیس کشور، رئیسِ "جمهوری اسلامی ایران" و عالی ترین مقام کشور بعد از رهبری است نه "شبکه یک" و نه "شبکه خبر" بلکه "شبکه خبر 2" را اختصاص داده که یکی از حاشیه ای ترین و کم اهمیت ترین شبکه هاست. شبکه ای صرفا برای رفع تکلیف صداوسیما در پخش زنده برخی برنامه ها و البته احتمالا پخش رپوتاژی و تبلیغاتی برخی مراسم ها و سخنرانی ها.
تازه در چنین شبکه ای هم برای رئیس جمهوری تعیین تکلیف زمانی می کند که سخنرانی و برنامه اش را کوتاه تر کند تا از زمان اختصاص داده شده مدیران صداوسیما برای رئیس جمهوری بیشتر نشود.
این از اتفاقات عجیب و غریب است که رئیس جمهوری باید در زمان تعیین شده مدیران صداوسیما سخنان خود را خلاصه و محدود کند. لابد می خواستند وسط سخنان رئیس جمهوری ، برنامه پخش زنده را قطع کنند که البته وسط برنامه، قطع کردند.
شاید انتظار دارند رئیس جمهوری التماس شبکه خبر و صداوسیما را کند تا چند دقیقه ای بیشتر برای او اختصاص دهند؟
نکته اینکه وقتی رئیس جمهوری سخنرانی دارد خلاف آداب و پروتکل های تشریفاتی است که سخنرانی او را قطع کنند. در سازمان ملل متحد و دیگر نشست های بین المللی، وقتی رئیس یک کشور سخنرانی می کند حتی اگر بیش از زمان تعیین شده باشد کسی سخنرانی او را قطع نمی کند.
3- ایران نه مثل اکثریت کشورهای جهان، دولت حداقل یک شبکه تلویزیون دولتی دارد که رئیس جمهوری یا نخست وزیر و سایر مقامات کشور بتوانند از طریق آن مطالب خود را مطرح کنند نه مانند کشورهایی است که شبکه های تلویزیونی مستقل دولتی، عمومی و خصوصی دارند. در این کشورها هم شبکه ها با رعایت اصول حرفه ای ، مواضع رئیس جمهوری و مقامات دولت را پوشش می دهند.
صداوسیما را نمی توان تلویزیون دولتی نامید چون زیرمجموعه دولت نیست؛ تلویزیون حکومتی هم نیست چون هم مواضع حکومت را پوشش نمی دهد. در برخی دولت ها هم علیه دولت نیز هست.
صداوسیما شبکه تلویزیون مستقل بی طرف هم نیست. خصوصی هم نیست چون از بودجه دولتی استفاده می کند. به مانند شبکه های عمومی که حرفه ای فعالیت می کنند و متعهد به فعالیت مستقل و بی طرفانه باشند نیز نیست.
وضعیت ایران در شبکه های تلویزیونی و رادیویی، عجیب ترین در جهان است. حتی افغانستان با وجود دولت طالبان هم شبکه های تلویزیونی خصوصی دارد اما ایران ندارد.
4- آری. "شبکه خبر مهم نیست ما کار خودمان را میکنیم".
اما مشکل اینجاست که رویکرد و فعالیت های غیرحرفه ای صداوسیما برای کشور و مردم و دولت، هزینه ساز است. دولت نمی تواند با نادیده گرفتن رفتارهای صداوسیما، به کار خود ادامه دهد. رفتارهای صداوسیما برای مردم، کشور و حتی دولت ، هزینه ساز است.
پزشکیان همچنین گفته است: "شبکه خبر به جای آنکه حرفای بی ربط را بزند این حرفا را پخش کند تا مردم هم در جریان قرار بگیرند". منظورش این است که برنامه بهره برداری از 750 مگاوات انرژی خورشیدی را پخش کند.
اولا بخش های مهمی از مردم یا صداوسیما را دنبال نمی کنند یا اگر هم دنبال کنند تاثیرگذاری زیادی ندارد یا تاثیر معکوس و ضدآگاهی دارد.
ثانیا مشکل نه در پخش زنده سخنان رئیس جمهوری است نه در برنامه های بی ربط صداوسیما بلکه مشکل در رویکرد صداوسیماست که خارج از همه چارچوب های حرفه ای، هم مردم و کارشناسان را عصبانی کرده هم صدای "پزشکیان وفاقی" را هم درآورده است.
تبلیغات متنی
-
پیشبینی خاص ترکیه درباره آینده ایران
-
تکلیف رونالدو با النصر مشخص شد
-
خانم بازیگر سریال گاندو در جشنواره فجر رخنمایی کرد
-
سپاه از پیغام ترامپ درباره جنگ خبر داد
-
رضا درویش در آستانه بازگشت به پرسپولیس!
-
جشنواره فجر برای بازیگر زن سوری سنگ تمام گذاشت
-
برنج کیلویی نیممیلیون تومان را رد کرد!
-
هادی چوپان با ماجرای اهالی کوفه به مردم پاسخ داد
-
شیرخشک ایران سر از بازار کابل در آورد!
-
دستیار مورینیو در آستانه نشستن روی نیمکت استقلال
-
یک ادعا درباره کار غیرقانونی پیمان قاسمخانی در جشنواره فجر
-
سایپا برای سومین بار محصولاتش را گران کرد!
-
آمریکا مخفیانه یک سلاح خاص از اسرائیل خرید
-
طرز تهیه گل کلم پلو؛ یک غذای متفاوت و لذیذ
-
پکیج ولنتاین یک آنلاینشاپ جنجال درست کرد
-
پیشبینی خاص ترکیه درباره آینده ایران
-
سپاه از پیغام ترامپ درباره جنگ خبر داد
-
جشنواره فجر برای بازیگر زن سوری سنگ تمام گذاشت
-
هادی چوپان با ماجرای اهالی کوفه به مردم پاسخ داد
-
شیرخشک ایران سر از بازار کابل در آورد!
-
دستیار مورینیو در آستانه نشستن روی نیمکت استقلال
-
یک ادعا درباره کار غیرقانونی پیمان قاسمخانی در جشنواره فجر
-
سایپا برای سومین بار محصولاتش را گران کرد!
-
استوری شوکهکننده وحید هاشمیان علیه اوسمار
-
هشدار واشنگتن؛ از تنگه هرمز فاصله بگیرید
-
خبر فوری معاون ترامپ درباره مذاکره با ایران
-
چند نکته درباره شلوغکاری پزشکیان علیه صداوسیما
-
یک اتفاق که مهاجرت را برای ایرانیها سختتر کرد
-
علی شکوریراد بازداشت شد
-
قیمت بلیت هواپیما فضایی شد
-
رضا عطاران و مریلا زارعی در جشنواره فجر غیب شدند
-
نیروی دریایی هند سه نفتکش ایرانی را توقیف کرد
-
پهپادهای ویژه سپاه به خدمت اعزام شدند
-
نفس بازغی: برای خوب شدن حالم، هیچ تلاشی نمیکنم
-
دروازهبان تیم ملی از مردم حلالیت طلبید
-
استوری طارمی و جهانبخش در ساعات اخیر توجهبرانگیز شد
-
تشکیل پرونده حقوقی و کیفری برای منوچهر هادی
-
مقدمات مهاجرت دائمی کامران نجفزاده را فراهم کنید
-
طلا به مرز حساس قیمتی رسید
-
خواننده مشهور در ۴۷ سالگی درگذشت
-
ادعای شبکه ۱۵ اسرائیل درباره پیام آمریکا به ایران
-
نفیسه روشن: روزی ۲۳ ساعت گریه میکنم
-
نامزد لئوناردو دیکاپریو پرچمدار ایتالیا در افتتاحیه المپیک شد
-
پخش ۷ شبکه معروف ایرانی از ماهواره قطع شد
-
بانک ملی: احتمال جنگ ایران و آمریکا بالاست!
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
آقای غشقاوی مادرباره کلیه رجال سیاسی دنیا کلمه آقارا حذف نمیکنیم حالا بهترنبودازکلمه آقای پزشکیان استفاده میکردی
پاسخ ها
بی خیال
البته همه میدونن تقصیر کیه که صدا و سیما اینقدر مزخرفه
برنامه درست کرده اند دختر بچه های کم سن و سال آواز بخوانند و بگویند شوهر می خواهند! جل الخالق از این صدا و سیما