۱۵۸۲۳۷۸
۱۳۰۸
۱۳۰۸
پ

آزادی چهار دانشجوی بازداشتی دانشگاه شهید بهشتی

چهار دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی که در جریان ناآرامی‌های دی‌ماه امسال بازداشت شده بودند، پس از اطلاع مسئولین دانشگاه و ارتباط با خانواده‌های دانشجویان بازداشتی، با مکاتبه رسمی رئیس این دانشگاه با رئیس قوه قضائیه آزاد و به آغوش خانواده‌های خود بازگشتند.

 ایرنا: چهار دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی که در جریان ناآرامی‌های دی‌ماه امسال بازداشت شده بودند، پس از اطلاع مسئولین دانشگاه و ارتباط با خانواده‌های دانشجویان بازداشتی، با مکاتبه رسمی رئیس این دانشگاه با رئیس قوه قضائیه آزاد و به آغوش خانواده‌های خود بازگشتند.

172735547

به دنبال درخواست خانواده‌های دانشجویان بازداشتی از مسئولان دانشگاه شهیدبهشتی برای کمک به تسریع در روند آزادی فرزندانشان، رئیس دانشگاه با ارسال نامه‌هایی جداگانه به رئیس قوه قضائیه خواستار مساعدت در رسیدگی به پرونده و آزادی آنان شد که متعاقب آن دستور آزادسازی این دانشجویان صادر شد.

بر اساس این گزارش، دانشجویان آزادشده شامل یک دانشجوی دختر و یک دانشجوی پسر از دانشکده علوم ورزشی و تندرستی، یک دانشجوی پسر از دانشکده علوم و فناوری زیستی و یک دانشجوی پسر از دانشکده مدیریت و حسابداری هستند که درجریان اتفاقات دی‌ماه گذشته بازداشت شده بودند.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج