۱۵۸۷۲۸۳
۵۲۷۰
۵۲۷۰
پ

یک بطری آب، خسارت میلیاردی تراشید

ریختن آب در ماشین معمولا چیزی نیست که نگرانی جدی ایجاد کند. اما برای مالک یک هیوندای، همین اتفاق کوچک خسارتی بیشتر از یک خودروی دست‌دوم ایجاد کرد.

خبرآنلاین: ریختن آب در ماشین معمولا چیزی نیست که نگرانی جدی ایجاد کند. اما برای مالک یک هیوندای، همین اتفاق کوچک خسارتی بیشتر از یک خودروی دست‌دوم ایجاد کرد.

6332905

ماجرا از یک توقف ناگهانی در بزرگراه فلوریدا شروع شد. مک‌کورمیک مالک یک هیوندای آیانیک ۵، در ترافیک گیر کرد و در مسیر ناچار شد تا محکم ترمز کند. بطری آبی که در جالیوانی عقب رها شده بود، مثل موشک پرتاب شد و روی کف خودرو افتاد. معلوم نیست درپوشش باز بوده یا نیمه‌باز، اما هرچه بود، آب راه خود را پیدا کرد و مستقیم سر از دسته‌سیم‌های زیر کف خودرو درآورد.

چند دقیقه بعد، چراغ‌های هشدار یکی‌یکی روی صفحه ظاهر شدند. کمی بعد راهنماها از کار افتادند و وقتی به خانه رسید، حتی نتوانست خودرو را خاموش کند. همه‌چیز از همان یک بطری آب شروع شده بود.

بعد از انتقال ماشین به نمایندگی، کارشناسان هیوندای گفتند که بخش زیادی از سیم‌کشی زیر کف و زیر صندلی باید تعویض شود. تعمیر ساده‌ای نبود و هزینه‌اش هم اصلا ساده از آب درنیامد: ۱۱,۸۸۲ دلار، معادل یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان!

هیوندای هم اعلام کرد که این آسیب به‌دلیل عامل خارجی بوده، نه نقص فنی؛ یعنی تمام هزینه‌ها بر دوش خود مالک است. مک‌کورمیک که به این نتیجه راضی نشد، سراغ بیمه رفت، اما شکایت او مجددا رد شد.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج