۱۵۸۹۹۰۲
۱۶۱۹
۱۶۱۹
پ

فراخوان جمع‌آوری یک محصول لاغری غیرمجاز

دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو از جمع‌آوری فوری محصول لاغری «جی‌سی» (GC) به دلیل غیرمجاز و تقلبی بودن خبر داد.

ایسنا: دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو از جمع‌آوری فوری محصول لاغری «جی‌سی» (GC) به دلیل غیرمجاز و تقلبی بودن خبر داد.

63804657

بر اساس اعلام آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و دارو، محصول لاغری جی‌سی (GC) به دلیل حاوی ترکیبات مت‌آمفتامین و کافئین و تقلبی بودن، مشمول جمع‌آوری و فراخوان فوری شد.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد که معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی و مناطق آزاد موظف شدند به قید فوریت نسبت به جمع‌آوری این فرآورده اقدام و مستندات مربوطه را به سازمان ارسال کنند.

همچنین از مردم خواسته شد در صورت مشاهده این محصول در سطح عرضه، مراتب را از طریق سامانه‌های نظارتی سازمان اطلاع دهند.

به گزارش تنها مرجع رسمی اخبار سازمان غذا و دارو، این محصول فاقد هرگونه مجوز ساخت و توزیع بوده و مصرف آن می‌تواند عوارض جدی برای سلامت مصرف‌کنندگان داشته باشد.

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج