۱۵۹۰۵۴۹
۸۱۱۹
۸۱۱۹
پ

خیابان معروف تهران به نام شهید خامنه‌ای می‌شود

کمیته نامگذاری معابر شورای شهر تهران در جلسه ۲۹ فروردین ۱۴۰۵، پیشنهاد تغییر نام خیابان آزادی به «قائد شهید امام خامنه‌ای» را در قالب مصوبات پیشنهادی خود به تصویب رساند.

شرق: کمیته نامگذاری معابر شورای  شهر تهران در جلسه ۲۹ فروردین ۱۴۰۵، پیشنهاد تغییر نام خیابان آزادی به «قائد شهید امام خامنه‌ای» را در قالب مصوبات پیشنهادی خود به تصویب رساند. این پیشنهاد قرار است در جلسه اول اردیبهشت شورای شهر تهران مطرح شود و در صورت تصویب در صحن شورا و تأیید فرمانداری، برای اجرا ابلاغ خواهد شد.

کمیته نامگذاری معابر شورای اسلامی شهر تهران در جلسه ۲۹ فروردین ۱۴۰۵، با تغییر نام ۸ معبر و یک بوستان در پایتخت موافقت کرد. این مصوبه هنوز قطعی نیست و باید در جلسه اول اردیبهشت شورای شهر تهران بررسی و درباره آن تصمیم‌گیری شود.

بر اساس مصوبات پیشنهادی این کمیته، تغییرات به شرح زیر است:

خیابان آزادی به «قائد شهید امام خامنه‌ای»

بوستان ۱۳ هکتاری به «شهید دکتر کمال خرازی»

خیابان زیبا به «کودکان میناب»

خیابان سنایی به «شهید حجت‌الاسلام سید اسماعیل خطیب»

میدان سیلان و زیرگذر جدید به «امیر شهید سید عبدالرحیم موسوی»

میدان نوبنیاد به «امیر شهید عزیز نصیرزاده»

خیابان سپاه به «سردار شهید محمد پاکپور»

میدان و خیابان دریاچه به «دریابان شهید علیرضا تنگسیری»

این تغییرات پس از تصویب نهایی در صحن شورای شهر و طی مراحل قانونی شامل تأیید فرمانداری، قابلیت اجرایی پیدا خواهد کرد.

1

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج