۱۵۹۰۵۸۹
۵۶۳۴
۵۶۳۴
پ

ادعای رسانه‌ها در مورد برگزاری مذاکرات در روز چهارشنبه

کاخ سفید در مورد زمان برگزاری دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا به سی‌ان‌ان گفت که خبر رسمی در مورد زمان بندی وجود ندارد.

فرارو: منابع آگاه به سی ان ان گفتند که انتظار می‌رود جی.دی. ونس، روز سه‌شنبه واشنگتن را به مقصد پاکستان ترک کند تا در آخرین دور مذاکرات با ایران شرکت کند.

0

به نقل از سی ان ان، به گفته آنها، دور دوم مذاکرات بین هیئت‌های آمریکایی و ایرانی در حال حاضر برای روز چهارشنبه در اسلام‌آباد برنامه‌ریزی شده است، اما اشاره کردند که به دلیل ادامه سخنرانی‌های تند و آتشین از سوی هر دو طرف آمریکایی و ایرانی، وضعیت همچنان سیال و متغیر است.

کاخ سفید به سی‌ان‌ان گفت که خبر رسمی در مورد زمان بندی وجود ندارد، اما افزود: «انتظار داریم هیئت به زودی راهی شود، اما مشخص نیست چه زمانی.»

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج