۱۵۹۲۱۶۷
۴ نظر
۶۵۹۸
۴ نظر
۶۵۹۸
پ

خودروی لاکچری یک راننده اسنپ در تهران سوژه شد

تصویری که کاربر توئیتری به نام «محمد کشاورزی» از یک ماشین لاکچری که به عنوان اسنپ مشغول فعالیت است، توجه کاربران فضای مجازی را به خود جلب کرده.

برترین‌ها: تصویری که کاربر توئیتری به نام «محمد کشاورزی» از یک ماشین لاکچری که به عنوان اسنپ مشغول فعالیت است، توجه کاربران فضای مجازی را به خود جلب کرده. او در این‌باره نوشت: «اسنپ گرفتم تاکسی شاسی بلند برقی اومد. با ۱۱٠ تومن از مرکز شهر به محدوده ونک. چجوری براشون با این ماشین میصرفه آخه.»

نظرات مختلفی درباره این عکس بیان شده است؛ برخی از صاحب خودرو به خاطر کار در اسنپ، آن هم با این قیمت‌های تعدیل شده به علت افزایش شمار رانندگان متقاضی انتقاد کردند، اما تعدادی هم در حمایت از راننده، این کار را به نوعی فرار از بیکاری و عدم حضور در منزل  تلقی کردند.

photo_2026-05-03_10-44-46

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • کاربر

    این ماشین تاکسی برقی هست

  • ناشناس

    کار نادرستی کرده که عکس گرفته. اگه تعریف هم میکرد قابل باور بود. عده زیادی تجربه های مشابه دارن تو شهرشون. تصویر ماشین و بدن مرده رو دادید. شابد کسی آشناییش شناخت..... درسته صورت نیست ولی بازم قطعا قابل شناسایی هست..... ملت رد دادن.... حریم شخصی براشون تعزیف نشده ش

  • حسام

    تاکسیه دیگه

  • ناشناس

    کاربر توییتر آقای کشاورزی متاسفانه اون راننده شاسی بلند مثل شما سیمکارت سفید نداشته که به توییتر وصل بشه به همین دلیل مثل شما به جایی وصل نبوده که امورات زندگیش بگذره مجبور شده مسافرکشی کنه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج