۱۵۹۴۷۳۶
۱۳۷۲
۱۳۷۲
پ

قالیباف برای بقائی حکم زد

رئیس هیئت مذاکره کننده ایرانی میناب ۱۶۸ در حکمی، اسماعیل بقایی را به عنوان سخنگوی این هئیت منصوب کرد.

 همشهری آنلاین: رئیس هیئت مذاکره کننده ایرانی میناب ۱۶۸ در حکمی، اسماعیل بقایی را به عنوان سخنگوی این هئیت منصوب کرد.

5348058

 محمدباقر قالیباف رئیس هیئت مذاکره کننده «میناب ۱۶۸» اسماعیل بقایی هامانه سخنگوی وزارت امور خارجه را به عنوان سخنگوی هیئت مذاکراتی میناب ۱۶۸ منصوب کرد.

در حکم انتصاب بقایی آمده است:

بدین وسیله جنابعالی را که یکی از نیروهای انقلابی و متخصص در حقوق بین الملل هستید و تجربیات مناسب در حوزه دیپلماسی داشته و مسئولیت سخنگویی وزارت امور خارجه را هم برعهده دارید، به عنوان سخنگوی هیئت مذاکراتی میناب ۱۶۸ منصوب می کنم. امیدوارم بــا دقت و مسئولیت پذیری که از شما سراغ دارم، در ایــن سنگر مبارزه بتوانید در روشنگری و تبینی مواضع جمهوری اسلامی ایران در جهان و پاسخگویی به سئوالات مردم نجیب و شجاع ایران موفق باشید.

 

حرکت عجیب مجری، روی آنتن زنده صدا و سیما!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج