۱۵۹۶۷۴۲
۲۵۳۳
۲۵۳۳
پ

واکنش رسمی به شایعات درباره محل سکونت رهبر شهید

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وحدت از موارد تقوا است، گفت: امروز هیچ چیز به اندازه وحدت مردم نمی‌تواند تمامی‌ توطئه‌های داخلی، توطئه‌های خارجی، کم‌کاری‌ها، نامردی‌ها و ناجوانمردی‌ها را خنثی کند و آمریکا در جنگ رمضان‌ سه قله تمدن، تاریخ و ملت ایران را مورد هجمه قرار داد چون برآوردشان‌ این بود که ایران در آستانه یک جهش‌ بین‌المللی است.

ایرنا: نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وحدت از موارد تقوا است، گفت: امروز هیچ چیز به اندازه وحدت مردم نمی‌تواند تمامی‌ توطئه‌های داخلی، توطئه‌های خارجی، کم‌کاری‌ها، نامردی‌ها و ناجوانمردی‌ها را خنثی کند و آمریکا در جنگ رمضان‌ سه قله تمدن، تاریخ و ملت ایران را مورد هجمه قرار داد چون برآوردشان‌ این بود که ایران در آستانه یک جهش‌ بین‌المللی است.

63800852

حمیدرضا حاجی‌بابایی شامگاه چهارشنبه در ویژه برنامه سالگرد رحلت امام خمینی(ره) و در میدان کوثر کرمان با تبریک فرا رسیدن عید غدیر اظهار با اشاره به انتشار برخی اخبار دروغ در رابطه با امام شهید تصریح کرد: شایعاتی درباره محل سکونت و پنهان شدن امام عزیز ما مطرح می کردند. اما امام شهید ما در خانه خودشان‌ به شهادت می‌رسد و توطئه‌ای که در کشور ما شکل داده بودند، جز با شهادت امام شهید امکان از بین بردن این سیاهی‌ها نبود.

وی ادامه داد: کسی نمی‌تواند از شهادت امام ما عبور کند، شعار ۹۰ میلیون ایرانی در کشور یا لثارات الحسین است، یعنی ما از خونخواهی رهبر شهید عبور نمی‌کنیم و ما باید موشک‌هایی بسازیم که بتواند مستقیم قاتلین امام ما را به جهنم واصل کنند.

با سفارش پک تقویت موی اسپیرولینا، ریزش موهات رو ریشه ای درمان کن! تحت لیسانس آلمان

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج