۱۶۰۶۱۷۸
۴ نظر
۱۰۳۵
۴ نظر
۱۰۳۵
پ

کاربران ایرانی با این تصویر از متروی تهران پُز دادند

انتشار تصویری منتسب به یک ایستگاه در متروی فرانسه که در آن برای مسافران گرمازده بطری‌های آب قرار داده‌اند با واکنش برخی کاربران در فضای مجازی مواجه شد.

برترین‌ها: انتشار تصویری منتسب به یک ایستگاه در متروی فرانسه که در آن برای مسافران گرمازده بطری‌های آب قرار داده‌اند با واکنش برخی کاربران در فضای مجازی مواجه شد.

کاربری به نام «حسین مرتضوی» با انتشار تصویری از متروی تهران نوشت: «عکس سمت چپ رو گذاشته نوشته تو فرانسه به خاطر گرمای امسال تو مترو آب گذاشتن. فکر کنم تا حالا یه بار هم متروی تهران نرفته؛ سال‌هاست تو همه ایستگاه‌های مترو آب‌ سرد کن وجود داره...»

البته برخی کاربران هم اعتقاد داشتند تصویر منتشر شده از متروی فرانسه ساختگی است.

photo_2026-07-25_19-32-51

 

با سفارش پک تقویت موی اسپیرولینا، ریزش موهات رو ریشه ای درمان کن! تحت لیسانس آلمان

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • عباس

    حالا کی میتونه از اون بخوره؟ فشارش کمه. آبش هم بیش از حد سرده. نه میشه با دست خورد. معمولا هم کثیفه.

  • ناشناس

    اينا از دهات بلند شدن رفتن كشور ديگه همه چي براشون عجيبه

  • ناشناس

    تو مترو فرانسه مجانی آب معدنی بطری گذاشتند . اینجا مجانی اینکار رو نمیکنند . حتی لیوان یکبارمصرف هم تو مترو تهران ( و کل ایران )نمیذارن چون گرونه و شهرداری ثروتمند اهل بذل وبخشش نیست و فقط بیلبورد میزنه با پول ملت .

  • ناشناس

    مبارک باشه.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج