۱۶۰۹۳۴۸
۷ نظر
۱۴۳۵
۷ نظر
۱۴۳۵
پ

وقتی اجاره خانه با فروش مو جور می‌شود!

بازار خریدوفروش موی طبیعی در ایران دیگر فقط به صنعت زیبایی و اکستنشن محدود نیست؛ بلکه برای برخی، فروش مو به راهی برای تأمین هزینه‌های ضروری زندگی تبدیل شده است.

فرارو: بازار خریدوفروش موی طبیعی در ایران دیگر فقط به صنعت زیبایی و اکستنشن محدود نیست؛ بلکه برای برخی، فروش مو به راهی برای تأمین هزینه‌های ضروری زندگی تبدیل شده است.

افزایش هزینه‌های زندگی باعث شده برخی افراد برای پرداخت اجاره خانه، شهریه دانشگاه، هزینه درمان یا سایر مخارج روزمره موهای خود را بفروشند؛ تا جایی که مو به یک دارایی نقدشونده تبدیل شده است.

0

 قیمت مو به عواملی مانند طول، حجم، سلامت، طبیعی بودن و نداشتن رنگ یا دکلره بستگی دارد. موهای سالم و بلند (بیش از ۶۰ سانتی‌متر) گاهی تا ۳۰ میلیون تومان ارزش‌گذاری می‌شوند، در حالی که موهای رنگ‌شده ممکن است با قیمت‌هایی در حدود ۲ میلیون تومان خریداری شوند.

 این بازار اما خالی از سوءاستفاده نیست. فرارو از زنی روایت می‌کند که ابتدا برای موهایش ۱۸ میلیون تومان پیشنهاد دریافت کرد، اما پس از کوتاه شدن مو، خریدار با بهانه وجود موخوره، مبلغ پرداختی را به ۵ میلیون تومان کاهش داد.

 واسطه‌ها نیز در این معاملات نقش پررنگی دارند و برای معرفی فروشنده و خریدار، گاه حدود ۲ میلیون تومان حق دلالی دریافت می‌کنند.

 به نوشته فرارو، افزایش آگهی‌های فروش مو را نمی‌توان صرفاً نشانه رونق بازار زیبایی دانست؛ بلکه بازتابی از فشارهای اقتصادی است که برخی خانواده‌ها را وادار کرده حتی بخشی از ظاهر و دارایی شخصی خود را برای تأمین هزینه‌های زندگی بفروشند.

توی کل ایران صحبت از این چربیسوز گیاهه! 60%تخفیف تا امشب

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • زیبا

    ای خداااااااا🖤کشوری با این حجم از ثروت😔

  • ناشناس

    بعد ارز دولتی پول مردم و نفت رو تراستی ها راحت میخورن

  • ناشناس

    خیلی تلخ دردناک چرا نظارتی روی قیمت خوراکی دارو خودرو گوشی لوازم خونه اجاره خرید نیست

  • ناشناس

    دلال شغل کثافت باعث کینه فقر بدختی دلال مسکن خوراکی دارو دلار خودرو گوشی کلا دلال شغل کثیف اشغالیه

  • ناشناس

    این همه بودجه نهاد ادم رانتی بی خاصیت کم کنن بدن همین مردم نیازمند

  • ناشناس

    صدا وسیما روزی صد میلیارد هدر میده

  • ناشناس

    اصلا هم اینطور نیست ، شاید عده ایی چنین کاری بکنند اما خدا را شکر وضعیت مردم متوسط به بالاست

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج