۱۶۱۴۰۹۹
۸۳۳
۸۳۳
پ

یک دانشجوی دیگر دانشگاه شهید بهشتی اخراج شد

کمیته انضباطی دانشگاه شهید بهشتی حکم بدوی اخراج یکی دیگر از دانشجویان این دانشگاه را صادر کرد و تعداد اخراجی‌های این دانشگاه به ۲ نفر رسید.

خبرگزاری دانشجو نوشت: کمیته انضباطی دانشگاه شهید بهشتی حکم بدوی اخراج یکی دیگر از دانشجویان این دانشگاه را صادر کرد و تعداد اخراجی‌های این دانشگاه به ۲ نفر رسید.

3981c4b6b82d425b944752b32636e29f-imagepicker65b52729-1046-4a2a-b2aa-acbe058d2841-6859200c881b5331b39397c8

کمیته انضباطی دانشگاه شهید بهشتی طی حکم بدوی یکی دیگر از دانشجویان هتاک در جریان اتفاقات اسفند ۱۴۰۴ را اخراج کرد.

بر اساس این حکم «رضا نیاپرست» دانشجوی کارشناسی ارشد رشته تاریخ دانشگاه بهشتی، با رای بدوی کمیته انضباطی و به اتهام ایجاد بلوا و آشوب در محیط دانشگاه و توهین به شعائر مذهبی یا ملی، به دو ترم محرومیت از تحصیل و اخراج از دانشگاه محکوم شد.

این حکم بدوی است و ابتدا دو ترم محرومیت از تحصیل را شامل می‌شود و پس از تایید در کمیته انضباطی مرکزی وزارت علوم حکم اخراج ابلاغ خواهد شد.

با صدور این حکم تعداد دانشجویان اخراجی اتفاقات اسفند ۱۴۰۴ دانشگاه شهید بهشتی به دو نفر رسید.

قبل از این نیز در جلسه رسیدگی کمیته انضباطی دانشگاه شهید بهشتی علیرضا جعفرزاده دانشجوی ارشد اقتصاد سیاسی بین‌الملل این دانشگاه حکم اخراج گرفت.

بمب ضد لک 2026 لک های پوستی خود را درمان کنید پوستی بدون لک و شفاف هدیه ما به توست. همراه با تخفیف و هدیه ویژه

خرید محصول
دندانپزشکی تخصصی ایثار - ایمپلنت دندان دیجیتال

۲۵٪ تخفیف ایمپلنت دندان و خدمات دندانپزشکی

اقساطی بدون نیاز به چک و ضامن

ویزیت و مشاوره رایگان ←

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج