۱۶۱۷۹۴۶
۵۵۲
۵۵۲
پ

مخالفت کردستان عراق با خروج آمریکا از عراق!

مسرور بارزانی، نخست‌وزیر اقلیم کردستان عراق، نسبت به پیامدهای خروج نیروهای آمریکایی از عراق هشدار داد و گفت این اقدام می‌تواند بار دیگر خلأ امنیتی ایجاد کند.

صابرین‌نیوز: مسرور بارزانی، نخست‌وزیر اقلیم کردستان عراق، در گفت‌وگو با روزنامه «فایننشال تایمز» نسبت به خروج نیروهای آمریکایی از عراق و پیامدهای امنیتی آن برای اقلیم کردستان هشدار داد.

او گفت: اینکه آمریکا و ائتلاف ما را بدون هیچگونه سامانه دفاعی مناسب تنها بگذارند، شرم‌آور است. خروج آمریکا می‌تواند تکرار اشتباه سال ۲۰۱۱ باشد؛ زمانی که نیروهای آمریکایی از عراق خارج شدند و خلأ امنیتی ایجادشده زمینه را برای ظهور داعش فراهم کرد.

cqLXmagu4Ymt30s2F5ALsZZ1

کرمی که این روزها کلی تو فضای مجازی سر و صدا کرده! حتما ببین

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج