۱۶۲۰۵۶۱
۱۳۱۹
۱۳۱۹
پ

تحلیلی درباره خطای راهبردی ایران در شراکت با پوتین!

یک فعال رسانه‌ای با اشاره به توافق ترامپ و پوتین درباره بخشی از ظرفیت گازوئیل روسیه، معتقد است این توافق بیش از آنکه اثر واقعی بر بازار داشته باشد، جنبه روانی دارد و انتقادها را متوجه نگاه ایران به روسیه به‌عنوان شریک راهبردی کرده است.

برترین‌ها:  یک فعال رسانه‌ای با اشاره به توافق ترامپ و پوتین درباره بخشی از ظرفیت گازوئیل روسیه، معتقد است این توافق بیش از آنکه اثر واقعی بر بازار داشته باشد، جنبه روانی دارد و انتقادها را متوجه نگاه ایران به روسیه به‌عنوان شریک راهبردی کرده است.

N82590671-71727485

علی قلهکی نوشت: اگر چه «توافقِ ترامپ_پوتین» بر سر آزادسازی بخشی از ظرفیتِ گازوئیلِ روسیه به نفعِ آمریکا، بیشتر «جنبه‌ی روانی» دارد تا «اثر واقعی بر بازار»، ولی خب باید به پوتین حق داد؛ او هم بر اساس منافعِ کشورش عمل می‌کند!

اشتباه از ماست که «پوتین» را شریک راهبردی می‌دانیم!

پی‌نوشت: روسیه از فروشِ اخیر گازوئیل به آمریکا چندان نفعِ مالیِ بالایی نمی‌برد چون:

۱. پالایشگاه های روسیه طی ماه‌های اخیر درصد اصابتِ بالایی داشته و تولید نداشته و یا تولید کمی دارند.

۲. روسیه علیه صادراتِ سوخت در زمانِ جنگ، قانون دارد و نمی‌تواند بیش از یک حدِ معین، صادرات داشته باشد.

 ۳. زمستان در کشور سردسیری مثل روسیه، بسیار نزدیک است!

photo_2026-10-11_01-12-57

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج