۱۶۲۶۰۴۶
۳۹۵
۳۹۵
پ

هدف اصلی جلسه محسن رضایی و پوتین از زبان شعام

علی باقری معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی می گوید که هدف اصلی از سفر دبیر شورای عالی امنیت ملی به روسیه ارائه پیام مقام معظم رهبری به رئیس جمهور روسیه بود.

انتخاب: علی باقری معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی می گوید که هدف اصلی از سفر دبیر شورای عالی امنیت ملی به روسیه ارائه پیام مقام معظم رهبری به رئیس جمهور روسیه بود.

پوتین و رضایی

بخشهایی از گفتگوی او به شرح زیر است:

-دبیر شورای عالی امنیت ملی یک ملاقات تفصیلی با پوتین، رئیس جمهور فدراسیون روسیه داشت که حدود ۳ ساعت طول کشید.

-هدف اصلی از این سفر، ارائه پیام مقام معظم رهبری به رئیس جمهور روسیه بود.

-در این پیام، هم مولفه‌های مد نظر جمهوری اسلامی ایران برای همکاری‌های دوجانبه مطرح شد و هم چشم‌انداز این همکاری‌ها و تعاملات ترسیم شده بود تا برای روس‌ها، موضوع همکاری با جمهوری اسلامی ایران در دوره رهبری حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای روشن‌تر شود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج