۱۶۲۶۶۴۹
۳۳
۳۳
پ

طوفان، برق ۱۸ روستای مینودشت را قطع کرد

فرماندار مینودشت اعلام کرد: برق ۱۸ روستای بخش کوهسارات و «قلعه قافه» این شهرستان براثر بارش شدید باران همراه با طوفاق و صاعقه عصر امروز قطع شده است.

 ایرنا:  فرماندار مینودشت اعلام کرد: برق ۱۸ روستای بخش کوهسارات و «قلعه قافه» این شهرستان براثر بارش شدید باران همراه با طوفاق و صاعقه عصر امروز قطع شده است.

173227795

علیرضا مصطفی‌لو  گفت: براثر بارش شدید باران همراه با طوفان و صاعقه عصر امروز چند اصله درخت از عرصه‌های جنگلی مسیر بخش کوهسارات و قلعه قافه مینودشت دچار شکستگی و روی شبکه انتقال برق روستاهای این شهرستان شدند.

وی افزود: هم اکنون چهار تیم از نیروهای اداره برق مینودشت مشغول رفع مشکل و برقراری دوباره برق ۱۸ روستای این شهرستان هستند.

مصطفی‌لو اضافه کرد: پس از صدور هشدار نارنجی هواشناسی، تمامی دستگاه‌های عضو ستاد مدیریت بحران مینودشت در آماده باش برای مقابله با حوادث احتمالی قرار دارند.

فرماندار مینودشت ادامه داد: به جز این قطعی، بارش‌های عصر امروز مشکل دیگری در مناطق شهری و روستایی این شهرستان ایجاد نکرده است.

شهرستان مینودشت حدود ۸۰ هزار نفر جمعیت دارد که در ۲ نقطه شهری و ۷۲ روستا سکونت دارند.

 

محتوای حمایت شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج