۸۶۰۵۴۴
۶ نظر
۵۰۱۸
۶ نظر
۵۰۱۸
پ

آیا عادل و سعید روستایی برنامه می‌سازند؟

در دوشنبه‌ای که شورای نظارت بر صداوسیما تصمیمات مدیران رسانه ملی درباره کنار گذاشتن عادل فردوسی‌پور و «نود» را تائید کرد، او در دفتر فیلم‌سازی سعید روستایی حاضر بود.

خبرآنلاین: در دوشنبه‌ای که شورای نظارت بر صداوسیما تصمیمات مدیران رسانه ملی درباره کنار گذاشتن عادل فردوسی‌پور و «نود» را تائید کرد، او در دفتر فیلم‌سازی سعید روستایی حاضر بود.

عکس یادگاری عادل فردوسی‌پور در كنار سعید روستایی

روستایی کارگردان جوان و معروف فیلم‌های «متری شیش‌ونیم»، هومن بهمنش فیلمبردار نامی و جمال ساداتیان در کنار عادل عکسی گرفتند و نوشتند یک جلسه کاری در دوشنبه‌های بدون «نود».این عکس شائبه برمی‌انگیخت که فردوسی‌پور پس از دو ماه بیکاری تصمیم گرفته کاری را با یک تیم سینمایی‌ساز قوی و موفق آغاز کند. او در جشنواره فیلم فجر هم برای فیلم روستایی حاضر شده بود و روابط‌شان حسابی گرم است .

البته عادل رفاقتی قدیمی با هومن بهمنش دارد و هومن ۲۰سال قبل اولین تیزر برنامه «نود» را برای عادل ساخته و دوستان عادل دیدار این دو را دیداری کاملا رفاقتی می‌دانند و اعتقاد دارند فردوسی‌پور حالا حالاها بر همین سیاست کتاب‌نویسی و تدریس پایبند خواهد بود و اقلا اگر روستایی و گروهش هم کاری با عادل داشته‌اند، او چنین کاری با آنها نداشته و همین «فوتبال۱۲۰» هم عادل را بس است برای بودن کنار مخاطبانی که دوستش دارند.

جمال ساداتیان هم که یکی از حاضرین در تصویر است گفته نزدیکان فردوسی‌پور را تائید می‌کند و می‌گوید:«بحث‌مان کاری نبود. یک ملاقات دوستانه اما صمیمی داشتیم و قرار نیست کاری انجام بدهیم.»

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    تعجبه والا شبکه های ماهوارهای در به در به دنبال جذب 4مخاطب بیشترن اینجا مشتی بی سواد تصمیم میگیرن که مخاطب رو فراری بدن . نوبره والا

    پاسخ ها

    • بدون نام

      بله ، شبکه های ماهواره ای دنبال مخاطب بیشتر هستند چون مخاطبشان عام است . رسانه ملی ما مخاطبش خاص است . همان خواص یا خودی ها . غیرخودی که باشی میخواد سر به تنت نباشه که برسه که مخاطبش باشی !!!
      اساسا جامعه ما به دو دسته خودی ها و بیگانگان تقسیم شده است و همه امتیازات نیز بر همین اساس تقسیم می شود .

  • بدون نام

    با سقوط این صدا،سیما ان شاالله عادل رئیس صدا سیما بشود.

    پاسخ ها

    • حمید

      خخخ جوک نود وهشت

  • مینا

    دیگه خودشونو سبک نکنند جشنواره نظرسنجی و از این جور کارها انجام ندهند چون هرکاری بخواهند می کنند.

  • massid

    اسمش صدا و سیما نیست ،،،، کانالی یکطرفه و تحمیلی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج