سیدجلال برای ماندن در پرسپولیس شرط گذاشت
سیدجلال حسینی مربی تیم فوتبال پرسپولیس برای ماندن در کادر فنی این تیم یک شرط در نظر گرفته است.
خبرورزشی: با جدایی یحیی گل محمدی از پرسپولیس، بحث حضور برانکو ایوانکوویچ در پرسپولیس بسیار داغ شده و خیلیها منتظر هستند تا این مربی کروات برای دومین بار هدایت تیم پرسپولیس را برعهده بگیرد.
خبرگزاری فارس مدعی شده که سیدجلال حسینی مربی پرسپولیس که با این باشگاه قرارداد دارد، اعلام کرده که تحت هیچ شرایطی با سرمربی ایرانی بعد از یحیی گلمحمدی کار نخواهد کرد و تنها در صورتی بهکار در پرسپولیس ادامه خواهد داد که برانکو به این تیم بیاید.
سیدجلال حسینی که پیش از این به عنوان بازیکن کار با برانکو را تجربه کرده بود، شرط ماندنش در کادر فنی پرسپولیس را بازگشت این مربی کروات اعلام کرده است.
نظر کاربران
بیخیال
انشاء ا... برانکو جان میاد
ببینیم بله رو از خانمش میگیره
اخه تو چه کارنامه ای داری که برای پرسپولیس شرط هم میزاری خخخخخ
از کی تا حالا کمک مربی شرط میزاره که سرمربی کی باشه
همین مونده بود تو شرط بزاری
نظرسیدجلال محترمانه هست، لطفاازفحاشی وووو بپرهیزیم، احترام و احترام به تمام تیمهای ایرانی، ،نمی دانم چرانظرماشهرستانیها ارزش چاپ کردن،نداره،،،چون تهرانی نیستیم
خوش امدی خوش قدم