۱۴۷۷۱۲۵
۴۸۴
۴۸۴
پ

ابهام درباره زمان برگزاری انتخابات ریاست فوتبال

با وجود پایان دوره ۴ ساله ریاست مهدی تاج در اسفندماه، هنوز زمان برگزاری مجمع انتخاباتی جدید مشخص نشده است.

ورزش سه: با وجود پایان دوره ۴ ساله ریاست مهدی تاج در اسفندماه، هنوز زمان برگزاری مجمع انتخاباتی جدید مشخص نشده است.

یکی از مواردی که اعضای هیئت رییسه فدراسیون فوتبال باید درباره آن تصمیم سریع بگیرند و به اعضای مجمع اعلام کنند، زمان برگزاری انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال است.

دوره ۴ ساله ریاست مهدی تاج در فدراسیون فوتبال ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ به پایان می‌‌رسد و به همین خاطر باید مجمع انتخاباتی تشکیل شود و فوتبال ایران رییس خود را در ۴ سال آینده بشناسد.

در چنین شرایطی تاریخ ۱۱ اسفند سال جاری از سوی اعضای هیئت رییسه برای برگزاری مجمع انتخاباتی پیشنهاد شده اما هنوز این مسئله قطعی نشده است. این در حالی است که زمزمه‌هایی درباره تعویق انتخابات تا فروردین ماه ۱۴۰۴ نیز شنیده می‌شود، ولی اعضای هیئت رییسه بر این باور هستند که برای پیش بردن مراحل به صورت قانونی باید انتخابات در اسفند ماه سال جاری برگزار شود.

در صورتی که تاریخ برگزاری مجمع انتخاباتی فدراسیون فوتبال ۱۱ اسفند ماه باشد، مراحل نام‌نویسی از کاندیداهای ریاست و پست‌های دیگر باید به زودی آغاز شود تا صلاحیت نامزدها بررسی شود و در نهایت به تبلیغات و مراحل دیگر برسند.

پیش‌بینی می‌شود طی روزهای آینده تاریخ دقیق برگزاری انتخابات مصوب و مراحل اداری برای برگزاری مجمع نیز انجام شود.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج