۱۵۱۲۰۴۲
۲ نظر
۲۳۰۱
۲ نظر
۲۳۰۱
پ

مهاجم پرسپولیس، شاگرد گل‌محمدی می‌شود

عیسی آل‌کثیر احتمالا در پنجره تابستانی با فولاد خوزستان به توافق دست خواهد یافت.

ورزش سه: مهاجم جنوبی پرسپولیس در نیم فصل دوم شرایط سختی را دنبال کرد و فرصت چندانی برای خودنمایی زیر نظر اسماعیل کارتال به دست نیاورد تا گمانه‌زنی برای پایان همکاری طرفین به اوج خود برسد.

IMG_20250509_212246_654

آل کثیر که در پنجره زمستانی فصل گذشته بار دیگر با پرسپولیس پیوسته بود، در مسیر قهرمانی سرخ‌ها توانسته بود گل‌های حساسی را به ثمر برساند. با این حال فصل جدید چندان برای این بازیکن خوب پیش نرفت. چالش‌های شکل گرفته با گاریدو در ابتدای فصل که اصرار به این داشت تا او را در پست غیرتخصصی به کار بگیرد از یک سو و در نیم فصل دوم که با حضور سردار دورسون و زیر نظر اسماعیل کارتال فرصت کاملا از این بازیکن گرفته شد.

آل کثیر اکنون به پایان قراردادش با پرسپولیس رسیده است و هرچند باشگاه هنوز به صورت جدی اقدامی برای مذاکره و تمدید قرارداد نداشته، چراغ سبزی نیز بین طرفین برای این موضوع شکل نگرفته است. از سوی دیگر جذب مهاجم و نیمکت‌نشینی آل کثیر نیز گمانه‌زنی درباره پایان کار این بازیکن در پرسپولیس را افزایش داده است. بازیکنی که با گل‌های خود در لیگ قهرمانان و دربی به بالاترین محبوبیت بین هواداران پرسپولیس رسید و اکنون در ۳۵ سالگی باید پایان مسیر او با پیراهن سرخ‌ها را متصور بود.

اکنون اما گمانه‌زنی در خصوص مقصد این بازیکن نیز افزایش یافته است و از فولاد خوزستان به عنوان تیم فصل آینده وی یاد می‌شود. باید دید این انتقال نهایی خواهد شد و آیا آل‌کثیر با یحیی گل‌محمدی روزهای درخشانی را در زادگاهش دنبال خواهد کرد یا تصمیم دیگری خواهد گرفت.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • پرسپولیس همیشه قهرمان

    آقایان مربی لیگ ایران قطعنا اگه از بازیکنی با درخششهای گذشته فرصت بازی بهش ندی شکی نیست فوتبال کردن از یادش میره .حالا میخواد آل کثیر باشه یا امپاپه باشه یا یامال باشه

  • سید

    یحیی گل محمدی امروز برای کاشت مو امدن کلینیک کاشت مو نوین تهران در خدمت ایشان بودیم

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج