۱۶۱۴۸۱۷
۱۶۲
۱۶۲
پ

زمان اعلام نتایج کنکور اعلام شد

رئیس سازمان سنجش درباره زمان اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری ۱۴۰۵ گفت: پیش بینی می شود نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۵ تا پایان شهریورماه اعلام شود.

 مهر: رضا محمدی امروز در حاشیه برگزاری آزمون کاردانی ویژه ملی مهارت در دانشگاه ملی مهارت دختران دکتر شریعتی در جمع خبرنگاران گفت: از سوی سازمان سنجش وعده داده بودیم که نتایج اولیه کنکور سراسری ۱۴۰۵ را براساس توافقی که با آموزش و پرورش داشتیم در روزهای ۲۶ یا ۲۷ شهریور اعلام می کنیم.

4582796

وی افزود: قرار بود آموزش و پرورش ۱۸ شهریور سوابق تحصیلی را به سازمان سنجش اعلام کند. با توجه به اینکه ۶۰ درصد نمره کل کنکور سراسری ۱۴۰۵ براساس سوابق تحصیلی است، اما تا امروز که ۲۰ شهریور است هنوز سوابق را از آموزش و پرورش دریافت نکردیم.

رئیس سازمان سنجش یادآور شد: هر روز تاخیر در اعلام سوابق تحصیلی در اعلام نتایج اولیه کنکور تاخیر خواهیم داشت. البته آموزش و پرورش نیز با توجه به تاخیر در برگزاری آزمون های نهایی در استان های جنوبی، عنوان کردند در یکی دو روز آینده نتایج سوابق تحصیلی را به سنجش اعلام کنند.

وی تاکید کرد: تمام تلاش ما این است که نتایج نهایی کنکور سراسری ۱۴۰۵ را در نیمه دوم آبان ماه اعلام کنیم که دانشگاه ها برای نیمسال تحصیلی با مشکل مواجه نشوند.

محمدی خاطرنشان کرد: امیدوارم آموزش و پرورش سوابق تحصیلی را در چند روز آینده به ما تحویل دهد و تنها چند روز تاخیر داشته باشیم و تا پایان شهریور و روزهای اول مهرماه نتایج اولیه را اعلام کنیم.

 

شامپو تحت لیسانس آلمان قطع ریزش و رویش مجدد موها

خرید محصول
دندانپزشکی تخصصی ایثار - ایمپلنت دندان دیجیتال

۲۵٪ تخفیف ایمپلنت دندان و خدمات دندانپزشکی

اقساطی بدون نیاز به چک و ضامن

ویزیت و مشاوره رایگان ←

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج