۱۵۲۳۵۲۶
۸۹۴
۸۹۴
پ

الهلال آبروى فوتبال آسیا را خرید

الهلال به عنوان نماینده آسیا، آبروى قاره را در جام جهانی باشگاه‌هاى ۲۰۲۵ حفظ کرده، هرچند تاکنون نتوانسته هیچ پیروزى‌اى کسب کند.

ورزش سه: الهلال از دو بازى اول خود دو امتیاز به دست آورد: تساوى ۱-۱ مقابل رئال مادرید در دور اول و تساوى بدون گل برابر ردبول سالزبورگ در دور دوم.

117

الزعیم همچنان شانس صعود به مرحله یک‌هشتم نهایى را دارد، به شرطى که در بازى بعدى مقابل پاچوکاى مکزیک پیروز شود و منتظر نتیجه دیدار رئال مادرید و سالزبورگ در روز جمعه آینده بماند.

این در حالى است که تمامى نمایندگان آسیا پس از تنها دو دور از مرحله گروهى بدون کسب حتى یک امتیاز از جام جهانی حذف شدند.

اوراوا رد دایموندز ژاپن در قعر گروه پنجم قرار گرفت و بدون امتیاز پس از دو شکست مقابل ریورپلاته و اینتر میلان، که در آن دو گل زد و پنج گل دریافت کرد، از جام خداحافظى کرد.

در گروه ششم نیز یک تیم آسیایى، اولسان هیونداى کره جنوبى، در قعر جدول قرار دارد که بدون امتیاز پس از دو شکست مقابل ماملودى سانداونز و فلومیننسه از تورنمنت حذف شد. این تیم نیز دو گل زد و پنج گل دریافت کرد.

در مقابل، العین امارات نیز بدون امتیاز در قعر گروه هفتم از جام جهانی باشگاه‌ها خداحافظى کرد، پس از دو شکست مقابل یوونتوس و منچسترسیتى، که در آن 11 گل دریافت کرد و هیچ گلى به ثمر نرساند.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج