۱۵۲۳۵۳۹
۱ نظر
۱۸۸
۱ نظر
۱۸۸
پ

گواردیولا: حیف شد، باید هفتمی را هم می‌زدیم

پپ گواردیولا، با وجود پیروزی قاطع ۶-۰ مقابل العین در جام جهانی باشگاه‌ها، نارضایتی خفیف خودش را نشان داد.

ورزش سه: او تأکید کرد که هدف اصلی کسب صدرنشینی در گروه G است تا از رویارویی احتمالی با رئال مادرید در مرحله یک‌هشتم نهایی جلوگیری شود: «ما مدام برای زدن گل بعدی فشار آوردیم تا صدرنشین شویم، اما موفق نشدیم. می‌دانیم مقابل یووه چه باید بکنیم تا به صدر برسیم»، او این با نگاهی به دیدار تعیین‌کننده مقابل بیانکونری توضیح داد.

122

سرمربی اسپانیایی از بازگشت تدریجی رودری، که از مصدومیت طولانی رباط صلیبی رنج برده، تمجید کرد: «او قدم به قدم پیش می‌رود. فعلاً نمی‌تواند بیش از 30 دقیقه بازی کند و هنوز در دوئل‌ها مشکل دارد، اما نسبت به بازی قبلی خیلی بهتر بود. دلمان برایش خیلی تنگ شده بود. هر تیمی بدون بازیکنی مثل او ضربه بزرگی می‌خورد.»

گواردیولا همچنین از کلودیو اچه‌وری، بازیکن جوان، ستایش کرد: «حیف شد که به دلیل درد مچ پا نتوانست بعد از نیمه اول ادامه دهد. او در فضاهای تنگ استعدادی باورنکردنی است. برایش خوشحالم، گل فوق‌العاده‌ای زد.»

اهمیت عمق ترکیب: «نسبت به بازی قبلی بازیکنان زیادی را تغییر دادیم و این نشان‌دهنده قدرت و انطباق‌پذیری ماست.»

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    داداش کوتاه بیا

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج