آقای شجاع خلیلزاده؛ شما گفتی و ما هم باور کردیم!
شجاع خلیلزاده مدافع ملیپوش تیم فوتبال تراکتور، صبح امروز مصاحبهای با روزنامه همشهری داشته و گفته است که اهل باج دادن نیستم.
برترینها: شجاع خلیلزاده مدافع ملیپوش تیم فوتبال تراکتور، صبح امروز مصاحبهای با روزنامه همشهری داشته و گفته است که اهل باج دادن نیستم.
این مدافع گفت: هر انتقادی از روی غرضورزی نباشد قابلقبول است ولی تکلیف بعضیها با خودشان روشن است و من اصلا به این چیزها اهمیت نمیدهم. من بیتجربه نیستم که با این چیزها ذهنم درگیر شود و اهل باج دادن هم نیستم. اگر ببینم انتقاد از روی غرضورزی نیست قطعا آن را قبول میکنم ولی خیلی از این انتقادها فنی نیست و پشت سرشان اهداف شخصی وجود دارد.
بهرحال آقای خلیلزاده باید بداند حتما دلیلی وجود دارد که در یزد و یا در زادگاه خودش مورد لطف هواداران رقیب قرار میگیرد. بازیکنی که به گفته رسولپناه، مدیرعامل وقت پرسپولیس، خودش را بزرگ تیم میدانست و در نقش شرخر به دنبال نقد کردن چک هم بوده و در فوتبال ایران به لوگوبوس معروف شده است، نباید حرف از باج ندادن بزند.
ارسال نظر