۱۵۲۸۵۹۷
۱۴۸۷
۱۴۸۷
پ

پاسخ منفی دو ازبک به پیشنهادات استقلال و پرسپولیس

دو ستاره تیم پاختاکور، حاجی‌اکبر علی‌جانوف و ایگور سرگی‌یف، به پیشنهادات استقلال و پرسپولیس پاسخ منفی داده‌اند.

برترین‌ها: دو ستاره تیم پاختاکور، حاجی‌اکبر علی‌جانوف و ایگور سرگی‌یف، به پیشنهادات استقلال و پرسپولیس پاسخ منفی داده‌اند. طبق گزارش رسانه "چمپیونات" ازبکستان، هر دو بازیکن تصمیم گرفته‌اند در پاختاکور بمانند و برای کسب عنوان قهرمانی با این تیم مبارزه کنند. 

1

پرسپولیس به دنبال تقویت خط دفاعی خود بود و برای جذب علی‌جانوف وارد مذاکره شده بود، در حالی که استقلال برای تقویت حمله‌اش به سراغ سرگی‌یف رفته بود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج