۱۵۲۸۱۸۸
۲۹۶۸
۲۹۶۸
پ

لاریجانی: ممکن است از این به بعد اروپا نا امن شود

جواد لاریجانی در برنامه زنده شبکه خبر صداو سیما گفت: اعتراف میکنم در مورد نفوذی های داخل غافلگیر شدیم. تکنولوژی که اسراییل در جنگ اخیر استفاده کرد به ضرر غرب است. این تکنولوژی سطحش پایین بود ممکن است از این به بعد اروپا نا امن شود و از همه جای اروپا پهپاد بلند شود و امنیت اروپایی ها را به خطر بیاندازد.

باشگاه خبرنگاران جوان: جواد لاریجانی در برنامه زنده شبکه خبر صداو سیما گفت:  اعتراف میکنم در مورد نفوذی های داخل غافلگیر شدیم. تکنولوژی که اسراییل در جنگ اخیر استفاده کرد به ضرر غرب است. این تکنولوژی سطحش پایین بود ممکن است از این به بعد اروپا نا امن شود و از همه جای اروپا پهپاد بلند شود و امنیت اروپایی ها را به خطر بیاندازد. 

ما باید با نهادهای مشروع مذاکره کنیم.‌ آمریکا مشروع نیست. چه مشروعیتی دارد؟ مصوبه مجلس در مورد تعلیق همکاری با آژانس خوب بود.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج