فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۳۸۴۸۱
۳۲۴۹
۳۲۴۹
پ

گلر ملی‌پوش رقیب حسین حسینی در سپاهان شد

دروازه بان تیم ملی به سپاهان پیوست.

برنا: با اعلام رسمی باشگاه سپاهان، امیرمهدی مقصودی، دروازه بان ۱۸ ساله تیم ملی امید، با قراردادی به مدت ۳ فصل به این تیم پیوست.

IMG_20250820_194423_161

مقصودی سابقه پوشیدن پیراهن تیم ملی در رده‌های جوانان و امید را در کارنامه دارد، فوتبال خود را از باشگاه مقاومت نصر و دوستی مهر تهران آغاز کرده و سپس در تیم‌های نوجوانان و جوانان آکادمی کیا، حضور یافته است.

  امیرمهدی مقصودی در تورنمنت کافا، همراه تیم ملی جوانان، قهرمان این مسابقات شد و عنوان بهترین دروازه‌بان این رقابت‌ها را از آن خود کرد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج