فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۳۸۸۴۳
۳۱۹۸
۳۱۹۸
پ

استقلال صاحب ۱۱بازیکن ملی‌پوش شد

تیم فوتبال استقلال تهران در روزهای اخیر به یکی از پرستاره‌ترین تیم‌های لیگ برتر از نظر تعداد بازیکنان ملی‌پوش تبدیل شده است.

برترین‌ها: تیم فوتبال استقلال تهران در روزهای اخیر به یکی از پرستاره‌ترین تیم‌های لیگ برتر از نظر تعداد بازیکنان ملی‌پوش تبدیل شده است. آبی‌پوشان اکنون ۱۱ بازیکن در اختیار دارند که به اردوهای ملی کشورهای مختلف دعوت شده‌اند.

IMG_20250822_160636_439

از میان بازیکنان خارجی، ماشاریپوف و آشورماتوف در ترکیب تیم ملی ازبکستان حاضرند، نازون به اردوی تیم ملی هائیتی دعوت شده، آسانی در تیم ملی آلبانی حضور دارد و جنپو هم با تیم ملی مالی همراه خواهد بود.

IMG_20250822_160607_855

در کنار آن‌ها، استقلال نمایندگان پرشماری در تیم ملی ایران خواهد داشت؛ عارف آقاسی، روزبه چشمی، ابوالفضل جلالی، صالح حردانی، سحرخیزان و رزاقی‌نیا همگی احتمالا توسط کادر فنی تیم ملی  برزگسالان و امید کشورمان فراخوانده خواهند شد.

با این آمار، استقلال نه تنها در لیگ برتر بلکه در سطح بین‌المللی نیز حضوری پررنگ خواهد داشت و می‌تواند از تجربه این بازیکنان در بازگشت به رقابت‌های باشگاهی بهره‌مند شود.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج