۱۵۴۷۵۶۸
۱۱۷۳
۱۱۷۳
پ

دروازه بان پرسپولیسی در اوج، مصدوم شد!

مهرشاد اسدی که در پارس جنوبی جم درخشیده بود، مصدوم شد!

هفت صبح: مهرشاد اسدی که در پارس جنوبی جم عملکرد درخشانی داشت حالا باید یک ماه تا یک ماه و نیم استراحت کند.

d4vql13z1_11zon

دروازه بان سوم پرسپولیس که در 23 سالگی به تیم پارس جنوبی جم پیوست، ظرف دو سه هفته گذشته در لیگ آزادگان موفق به مهار دو ضربه پنالتی شد و یک بازی هم کلین شیت کرد اما بخت با او یار نبود و به دلیل آسیب دیدگی ناگهانی، حالا باید بین یک ماه تا یک ماه و نیم از بازی دور باشد.

مهرشاد اسدی متولد قائمشهر، مرداد ماه سال جاری برای پایان دادن به نیمکمت نشینی اش در پرسپولیس، به پارس جنوبی جم پیوست و بعد از آن که در هفته اول روی نیمکت نشست از هفته دوم درون دروازه تیم جدید خود ایستاد و حالا بعد از سه بازی و به جا گذاشتن عملکرد مثبت، ناچار است مدتی دور از میدان باشد.

پارس جنوبی جم امروز در آخرین بازی هفته پنجم لیگ آزادگان میهمان نفت و گاز گچساران است.

 

جلوگیری از ریزش مو

با یک محصول طبیعی با تخفیف ویژه!

سفارش محصول

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

وب گردی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج