۱۵۴۷۶۲۱
۹ نظر
۶۵۷
۹ نظر
۶۵۷
پ

با خروج اتباع از تهران ۳هزار کلاس درس آزاد شد

استاندار تهران درخصوص مدیریت اتباع غیرمجاز گفت: برای افرادی که به اتباع غیرمجاز اسکان یا اشتغال می‌دهند، مجازات‌هایی تعیین شده است.

تسنیم: استاندار تهران درخصوص مدیریت اتباع غیرمجاز گفت: برای افرادی که به اتباع غیرمجاز اسکان یا اشتغال می‌دهند، مجازات‌هایی تعیین شده است.

Capture

محمدصادق معتمدیان، استاندار تهران، در یک برنامه تلویزیونی اظهار کرد: استان تهران در ابتدای دولت چهاردهم از نظر سرانه فضای آموزشی در رتبه بیست‌وهشتم کشور قرار داشت که با اقدامات انجام‌شده تاکنون، این رتبه 7 پله ارتقا یافته است.

وی همچنین درخصوص مدیریت اتباع غیرمجاز گفت: برای افرادی که به اتباع غیرمجاز اسکان یا اشتغال می‌دهند، مجازات‌هایی تعیین شده است.

استاندار تهران افزود: تاکنون یک میلیون و 400 هزار نفر از اتباع غیرمجاز از کشور خارج شده‌اند که 70 درصد آن‌ها به صورت خودمعرف و بر اساس فراخوان‌ها به مراکز مربوطه مراجعه کرده‌اند.

وی تأکید کرد: شرایط بازگشت این افراد به کشور نیز فراهم شده است.

معتمدیان گفت: حدود 30 تا 35 درصد در شهرستان‌هایی که بیشترین جمعیت مهاجرین بوده کاهش اجاره بها را داشتیم. در بحث فشاری که در مراکز بهداشتی و درمانی عدد قابل توجهی ندارند اما کاملا ملموس هست، در بحث مدرسه ما تقریبا بیش از 3000 کلاس درس اگر سرجمع کاهش تراکم رو بخواهیم لحاظ کنیم در استان تهران کاهش پیدا کرده که عدد واقعا قابل توجهی است. در شرایطی که ما در استان تهران 13000 کلاس درس کمبود داریم که بتوانیم به شرایط مطلوب آموزشی و تامین فضای آموزشی برسیم این عدد عدد قابل توجهی است که به حمدالله با اجرای این طرح انجام گرفته است.

وی ادامه داد: نکته بعدی هم در رابطه با بحث مثلاً مایحتاج عمومی است، تقاضایی که برای بعضی از کالاها در کالاهای اساسی در مناطق بود به شدت کاهش پیدا کرده در بحث آرد حدوداً بیش از 5500 تن در واقع ما کاهش مصرف داشتیم و اثراتش هم معلوم نیست یعنی شما در شهرستان‌هایی که عرض کردم مراجعه بکنید صفوفی که قبلاً فشردگی داشت به شدت کاهش پیدا کرده است.

استاندار تهران گفت: در کاهش جرایم عمومی شاهد یک کاهش ملموس هستیم هم در تهران بزرگ هم در شرق تهران؛ البته به معنای این نیست که مهاجرانی که در کشور ما حضور دارند خدای نکرده مشکلی داشته باشند بلکه آمار مربوط به افرادی است که  غیر قانونی آمدند و همچنان سرکشی می‌کنند، به قانون تمکین نمی‌کنند و به فراخوان‌هایی که می‌دهیم توجه نمی‌کنند.

وی بیان کرد: در ابتدای دولت چهاردهم، استان تهران از لحاظ رتبه سرانه‌های آموزشی در جایگاه بیست و هشتم بود یعنی بین 4 استان کم‌برخوردار و آخر جدول سرانه کشور بود. نقش مردم همواره نقش بی‌بدیلی بوده، مشارکت مردم در نهضت مدرسه‌سازی از قبل هم بوده در قالب خیرین عزیز؛ شاید از لحاظ تعداد کلاس‌ها متوسط 50 ساخت مدارس توسط خیرین انجام می‌گرفت از لحاظ عددی و ریالی هم حدود 30 درصد در واقع از پروژه استان تهران و شاید کشور در اختیار خیرین عزیز بوده است. ما هم مقداری توسعه دادیم . بحث مولدسازی یکی از موضوعاتی بود که به حمدالله آغاز کردیم اثرات و برکاتش هم در نیمه دوم سال حتماً مشاهده می‌کنیم. 

استاندار تهران گفت: یک جهش بسیار خوبی انشالله در تامین منابع مالی برای مدارس انجام خواهد گرفت. انصافاً امسال در سطح استان تهران شهرداری‌های شهرستان‌های استان تهران بسیار همکاری کردند. شهرداری تهران هم بنا هست ان‌شاءلله 80 مدرسه را با دستور آقای دکتر زاکانی در شهر تهران احداث کند. خب اینها اتفاقات بزرگی‌ست که ان‌شالله رقم خواهد خورد.

وی ادامه داد: سپاه تهران بزرگ تا پایان دولت قرار است 110 مدرسه را در شهر تهران احداث کند. ما برای هر شهرستان در قالب شورای برنامه ریزی و توسعه حضور پیدا کردیم تکلیف مشخص کردیم و به صورت نقطه‌ای اقدام کردیم. یعنی نه اینکه سرانه‌ها را در مجموع استان ببینیم بلکه هرجایی که کمترین سرانه‌ها را دارد متمرکز شدیم و سهم مشخص کردیم. خب این کار تیمی اثرات خودش هم داشت و در کمتر از یک سال 132 کلاس درس احداث کردیم و در همین سال تحصیلی جدید تحویل آموزش و پرورش شده است.

معتمدیان خاطرنشان کرد:‌امیدواریم انشالله سال آینده ما از تکلیف قانونی که در برنامه هفتم است که 6 متر و یک سانتی‌متر است سال آینده حتماً عبور کنیم.

جلوگیری از ریزش مو

با یک محصول طبیعی با تخفیف ویژه!

سفارش محصول

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

وب گردی

نظر کاربران

  • ناشناس

    طلا فروشی توقشم سرقت مسلحانه انجام دادن سه نفرشون افغانی هستند

  • ناشناس

    افغان‌ها بهتره برن کشور خودشون را آباد کنند
    چون بهرحال باید برگردند،پس بهتره زودتر برند آبادش کنند
    لطفا ایرانی‌ها هم همکاری کنند باهاشون و جایی استخدامشون نکنند

  • ناشناس

    افغانی به کشورت برگرد ایران خانه تو نیست

    پاسخ ها

    • ناشناس

      گفته اتباع اتباع شامل 209کشور میشود
      چرا همش اتباع را افغان حساب میکنید

    • ناشناس

      هیچ کشوری مثل افغانی به ما تهاجم نکرده

    • ناشناس

      پنج میلیون تبعه مجاز افغانی در ایران هستند که معلوم نیست چرا! اگه اینا دیگه کارگری نمی کنند چرا باید با خانواده در ایران باشند و از منابع ما مصرف کنند؟ اینها رو برگردونید افغانستان بعد کارگر جدید بگیرید بدون خانواده

    • ناشناس

      چون بیشترین تعداد اتباع اتباع افغانی هستن بیشترین جرم و جنایت و تجاوز و سرقت و ...هم کار اتباع افغانیه صدای مردم از حضور شما دراومده دست از سر ایران بردارید

  • ناشناس

    شر این قبایل از سر ما کم نمیشه

  • ناشناس

    ترافیک هم کم شده...

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج