ضرر مالی مونتهنگرو به پرسپولیس!
امیدهای باکیچ کاپیتان برای صعود تیم ملی کشورش به جام جهانی کمرنگ شده است.
فرهیختگان: از معدود خریدهای خوب پرسپولیس در نقل و انتقالات تابستانی مارکو باکیچ کاپیتان تیم ملی مونتهنگرو بود که با تیم کشورش شروع خوبی در رقابتهای مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ در قاره اروپا داشت و با دو برد پیاپی شانسش را برای حضور در این مسابقات بالا برد اما در ادامه چهار باخت متوالی کافی بود تا سقوط بدی در گروه L داشته باشند.
صعود به جام جهانی با مونته نگرو و بستن بازوبند این تیم در این مسابقات برای باکیچ آرزوی بزرگی است و قدر مسلم افتخار بزرگی هم محسوب میشد اما به نظر امیدهای او برای رسیدن به این آرزو بسیار کمرنگ شده است. باکیچ در شرایطی روز چهارشنبه به ایران باز خواهد گشت که پنجشنبه شب تیمش شکست سنگینی را مقابل جزایر فارو داشت و این باخت به نوعی کار تیم مونته نگرو را تقریبا تمام کرد.
باکیچ و یارانش فردا شب در یک بازی دوستانه به مصاف لیختن اشتاین خواهند رفت چرا که در این هفته از بازیهای مقدماتی جام جهانی قرعه استراحت دارند. این تیم باید امیدوار باشد دو دیدار پیشرو با جبل الطارق و کرواسی را ببرد تا در جمع 16 تیمی قرار بگیرند که بیشتر امتیاز را از بین تیم های دوم به بعد مرحله گروهی کسب کردهاند. از این 16 تیم هم براساس فرمت جدید این مسابقات در نهایت 4 تیم اول راهی جام جهانی خواهد شد.
ناگفته نماند حضور باکیچ با مونته نگرو در جام جهانی نیز پاداش قابل توجهی برای پرسپولیس به همراه خواهد داشت.
ارسال نظر